Ana sayfa Sosyal Medya Burçin Terzioğlu’ndan dikkat çeken İlker Kaleli Hamlesi!

Burçin Terzioğlu’ndan dikkat çeken İlker Kaleli Hamlesi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda ‘Yalancı’ adlı dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanan ekranların başarılı oyuncusu Burçin Terzioğu eski sevgilisi İlker Kaleli’yi instagram’dan takibi bıraktı.

2015-2017 arasında yayınlanan ‘Poyraz Karayel’ dizisinde başrolleri paylaşan Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli, 3.5 yıl büyük aşk yaşamıştı. Ünlü çiftin 2018 yılında yolları ayrıldı.

Burçin Terzioğlu’ndan dikkat çeken İlker Kaleli Hamlesi! 9

Bir süredir şarkıcı Sıla ile aşk yaşayan İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu’nu geçtiğimiz hafta Instagram hesabından silmişti. Ancak güzel oyuncu, eski aşkını takip etmeye devam ediyordu.

Kaleli’nin bu hamlesine karşılık gecikmedi. Terzioğlu’da önceki gün yakışıklı oyuncuyu sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı.

Burçin Terzioğlu’ndan dikkat çeken İlker Kaleli Hamlesi! 10

Bir süredir spor eğitmeni Umut Duygu ile aşk yaşayan ve sevgilisi ile gittiği tatilde denizde ki samimi görüntüleri ile magazin basınının gündemine oturan güzel oyuncunun eski sevgilisi ile ilgili bu hamlesi takibe takip şeklinde yorumlandı.

Instagram paylaşımlarından şu sıralar tatilde olduğu anlaşılan Burçin Terzioğlu kendini mavi sulara bıraktığı bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu anlaşılan o ki yeni sezon için enerji topluyor.

Burçin Terzioğlu’ndan dikkat çeken İlker Kaleli Hamlesi! 11

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan Süreç Film imzalı ‘Yalancı’ isimli dizide Salih Bademci ile başrolü paylaşacak olan güzel yıldız yeni projesi ile alakalı detay vermekten kaçınıyor. Yönetmenliğini Hülya Gezer’in yapacağı dizi, ‘Liar’ isimli sevilen yabancı dizinin uyarlaması olacak.