Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı’nın güzel yıldızı Gaye Turgut Evin bambaşka bir deneyim yaşıyor!

Savaşçı’nın güzel yıldızı Gaye Turgut Evin bambaşka bir deneyim yaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Mayıs ayında kızını kucağına alan çiçeği burnunda anne, güzel oyuncu Gaye Turgut Evin şu sıralar anneliğin tadını çıkarıyor.

Evin, kendisi gibi oyuncu olan Deniz Evin ile 2013 yılında birlikte rol aldıkları ‘Beni Affet’ dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, birlikteliklerini kısa sürede nikah masasına taşımıştı. Mutlu bir evlilik sürdüren Gaye Turgut Evin ve Deniz Evin sonunda kızlarına kavuştu. Çift kızlarına Eftelya adını verdi.

Savaşçı’nın güzel yıldızı Gaye Turgut Evin bambaşka bir deneyim yaşıyor! 10
Anne olan Gaye Turgut Evin, sosyal medyada kendisini merak eden takipçilerine yaptığı yeni paylaşımında her şeyin yolunda gittiğini duyurdu.

Bebek çantası ile poz veren güzel oyuncu fotoğrafın altına, ‘Nerelerdesin diyenlere cevabımdır. Canlar acemi anne olarak, hep bir telaş, hep bir araştırma, hep bir mücadele içerisindeyim. Çok şükür iyiyiz. Son birkaç hafta zordu, bilenler bilir (anneler) Mastitle imtihan halindeydim şükürler olsun iyiyim.’ yazdı.

Savaşçı’nın güzel yıldızı Gaye Turgut Evin bambaşka bir deneyim yaşıyor! 11
Paylaşımında, güzel telaşlar yaşadığını belirten oyuncu, anneliğin gerçekten ayrı kafa ve fedakarlık tanımının karşılığı olduğuna dikkat çekerek, Annelik için doğru zamanın olmadığını ve anneliğe hazır olunmadığını belirtti. Güzel anne, gün gün kızıyla büyüdüğünü de söyledi.

Savaşçı’nın güzel yıldızı Gaye Turgut Evin bambaşka bir deneyim yaşıyor! 12
Gaye Turgut Evin en son, Savaşçı dizisinde canlandırdığı ‘Teğmen Çiğdem Ülgen’ karakterine veda ederek, TRT 1’in’ Tövbeler Olsun’ dizisinde ‘Eda Güneş’ karakterine konuk oyuncu olarak hayat vermişti.

Savaşçı’nın güzel yıldızı Gaye Turgut Evin bambaşka bir deneyim yaşıyor! 13