Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’ye bravo, bir büyük başarıya daha adını yazdırdı!

İlker Kaleli’ye bravo, bir büyük başarıya daha adını yazdırdı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu İlker Kaleli yer aldığı yerli yapımların yanı sıra yabancı projelerde de adından söz ettiriyor.

Hint yapımı olan The Serpet isimli dizide yer alarak ilgi çeken oyuncu, son dönemde ise İspanya yapımı olan La Passion Turca isimli dizide başrol erkek oyuncusu olarak gündemde yer alıyor.

Önce İspanya’da Antena kanalında yayınlanan ardından Netflix’in tüm dünyadaki abonelerine sunduğu La Pasion Turca dizisi, şimdiye kadar 21 ülkede en çok izlenen 10 yapımdan birisi olmayı başardı.

Netflix platformu içinde 21 ülkede en çok izlenen ilk 10 yapım arasında yer alan La Pasion Turca dizisinde İlker Kaleli, İspanyolca ezber ile rol almış oldu.

Diziden teklif gelmesinin ardından İspanyolca çalışmalarda bulunsa da sahneleri ezber yaparak İspanyolca olarak çektiklerini anlatan İlker Kaleli, bunun kendisi için yepyeni bir deneyim olduğunu söylemişti.

Çekimlerinin önemli bir bölümü İstanbul’da gerçekleştirilen dizinin 21 ülkede en çok izlenen 10 yapımdan birisi olması, turizm açısında da önemli bir tanıtım fırsatı anlamına geliyor.

Netflix’te ‘ingilizce olmayan diziler’ listesinde 7 milyon 400 bin saat izlenme ve 1 milyon 400 bin defa görüntülenmeye erişen dizi bu rakamlarla büyük bir başarı sergilemiş oldu.

50 dakikadan oluşan 6 bölümlük İspanyol dizisinin başarısında İlker Kaleli’nin de önemli bir payının olması gurur veren bir gelişme oldu.