Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli hem İspanya’da hem de Türkiye’de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor!

İlker Kaleli hem İspanya’da hem de Türkiye’de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu İlker Kaleli’nin Maggie Civantos ile birlikte başrolünde yer aldığı La Pasion Turca isimli İspanyol dijital dizisindeki performansı çok konuşuluyor.

İspanyolca bilmediği halde, dil konusunda önemli hazırlıklar yapan ve sözlerini ezberleyerek de olsa bu önemli projede başrol olmayı başaran İlker Kaleli, Netflix’te en çok izlenen projelerden birisinin başrolü olarak sosyal medyada öne çıkıyor.

İspanya’da yayına giren ve çok ilgi çeken La Pasion Turca dizisi, Netflix’te diğer ülkelerde de izleyici ile buluştu. Türkiye’de de en çok izlenen programlar arasına giren La Pasion Turca dizisi, sosyal medyada İlker Kaleli’nin öne çıkmasını sağladı.

Başrolünü oynadığı La Pasion Turca (Türk Tutkusu) dizisi İspanya Netflix üzerinden tüm dünyada yayına giren İlker Kaleli başarısının meyvelerini toplamaya başladı.

Dizi; Netflix’te Türkiye’de birinci İspanya’da üçüncü sıraya yükseldi

Oyunculukta dünyaya açılan gururumuz İlker Kaleli, başrolünde oynadığı İspanyol dizisi La Pasion Turca ile İspanya Top 10 listesine üçüncü sıradan girdi. Dizi, dijital platformun Türkiye listesinde ilk sıraya oturdu.

Geçtiğimiz cuma günü yayına giren dizideki sahneleri ve oyunculuğuyla konuşulan İlker Kaleli, İspanya-Türkiye arasında geçen aksiyon, macera, aşk temalı dizide Yaman adlı bir antikacıyı canlandırıyor.

Kaleli’ye başrolde İspanya’nın dünyaca ünlü yıldızı Maggie Civantos eşlik ediyor.

Daha önce de İngilizce oynadığı The Serpent ile İngiltere Netflix’te yer alan İlker Kaleli, Netflix’e global platformlardan giren tek Türk oyuncu.