Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli hayranları La Pasion Turca dizisine büyük ilgi gösterdi!

İlker Kaleli hayranları La Pasion Turca dizisine büyük ilgi gösterdi!

tarafından ker_def

Oyunculukta dünyaya açılan gururumuz İlker Kaleli, uluslararası arenada adından söz ettiriyor. Kaleli’nin İspanya’da Antenna 3’te yayınlanan ve büyük ilgi gören dizisi ‘La Pasion Turca,’ şimdi de Netflix İspanya üzerinden tüm dünyada izleyiciyle buluştu.

Dizi, 28 Haziran’da Netflix Türkiye’de de yayına girdi ve en çok izlenen yapımlardan birisi olmayı kısa sürede başardı. Ayrıca sosyal medyada yapılan yorumlara bakılırsa da dizi büyük ilgi gördü.

Sosyal medyada oyuncuya hayranlarından büyük övgüler gelmeye başladı. Tutku ile erotizmi birlikte harmanyalan dizide Kalel’nin başrolü paylaştığı isim ise İspanyol oyuncu Maggie Civantos oldu.

İlker Kaleli, İngilizce olarak oynadığı ‘The Serpent’ dizisiyle BBC ve Netflix İngiltere’de büyük beğeni topladıktan sonra, şimdi de İspanyolca oynadığı ‘La Pasion Turca’ ile uluslararası araneda yine etkili bir proje ile yer almış oldu.

Oyuncu, İspanyolca bilmemesine rağmen hazırlık sürecinde ezber yaptı ve dil eğitimleri alarak bu süreci başarıyla atlattı.

İlker Kaleli aynı zamanda, Netflix İspanya’dan dizisi yayına giren ilk Türk oyuncu olarak tarihe geçti.

Türkiye, büyük bir dizi ihracatçısı olmasına rağmen, Türk oyuncularının yabancı yapımlarda yeterince yer almaması eleştiriliyordu. Ancak Kaleli, bu alanda başarılı bir temsilci olarak öne çıkmayı başardı.