Ana sayfa Dizi Haberleri Burçin Terzioğlu’ndan Yalancı dizisinden ilk mesaj ve koronavirüs düzeltmesi!

Burçin Terzioğlu’ndan Yalancı dizisinden ilk mesaj ve koronavirüs düzeltmesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Yalancı isimli dizinin başrolünde Salih Bademci ile Burçin Terzioğlu ikilisi bir araya gelecek… Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın da yer aldığı dizinin çekimleri başladı.

İngili yapımı olan The Liar’dan uyarlanan Yalancı güçlü bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin çekimleri Hülya Gezer’in yönetmenliğinde devam ediyor. Uzun bir aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönecek olan Burçin Terzioğlu, hayranlarına ilk mesajını verdi.

Kameralara sokakta yakalanan ünlü oyuncu, “Başladık, çekimler devam ediyor. Her şey yolunda, güzel gidiyor” açıklamasında bulundu. Türkiye’de yaşanan orman yangınları ve sel felaketleri nedeniyle rahatsız olduğunu ve yardım yapmaya çalıştığını anlatan oyuncu, sette yoğun bir tempoda çalıştığına değindi.

Burçin Terzioğlu'ndan Yalancı dizisinden ilk mesaj ve koronavirüs düzeltmesi! 1

Burçin Terzioğlu, “Televizyonu özledim, özlediler. Bakalım güzel olacak inşallah” diyerek de Yalancı dizisi için hayranlarına mesaj gönderdi.

Kısa bir tatil yaptığını anlatan Terzioğlu, Yalancı dizisinin çekimleri öncesinde 1,5 ay süren bir hazırlık dönemi de geçirdiğine değindi.

Artık gününün hep sette geçtiğini anlatan oyuncu, koronavirüs geçirdiği iddiasının doğru olmadığını belirtti. Çalışmak zorunda olmadığı dönemde evinde oturduğunu anlatan oyuncu koronavirüs geçirmediğini söyledi.

“Sette tüm kurallar doğrultusunda çalışıyoruz” diye konuşan ünlü oyuncu, koronavirüs geçirmeden güvenli bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Boş bir günü olmadığını da belirten Burçin Terzioğlu, tüm gününü sette geçirdiğini sözlerine ekledi.