Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisinden ayrılan Gonca Vuslateri’den yeni proje müjdesi!

Uzak Şehrin Masalı dizisinden ayrılan Gonca Vuslateri’den yeni proje müjdesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, şu sıralarda Kars’ta çekilen Uzak Şehrin Masalı dizisi ile anlaşma yapmıştı. Ancak daha sonra gelişen olaylar, yeni teklifler sonrasında projeden ayrılma kararı alan Vuslateri’nin yerine Begüm Birgören ekibe dahil oldu.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekimleri başlarken, Gonca Vuslateri de boş durmuyor. Cemal Hünal ile birlikte tiyatro oyunu hazırlığı yapan oyuncu, provalara çıkmaya başladı.

Cemal Hünal ile Gonca Vuslateri ikilisi provaların çıkışında kameralar tarafından görüntülendi. Çalışmalara devam ettiklerini belirten Cemal Hünal, yoğun bir tempo içinde olduklarını anlattı.

Allah Yazdıysa Bozsun isimli film için saçlarını kaynak yaptırarak uzatan Gonca Vuslateri, imajını değiştirmemesi ile de dikkatleri çekti. Oyuncu, “Film içindi, bitti çekimler. Şimdi prova zamanı” diye konuştu.

Cemal Hünal yeni dizi sorularına ise net bir yanıt vermezken, proje teklifleri geldiğini ifade etti. Ünlü ikili yakında bir tiyatro projesi ile sahnelerde yer alarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.