Ana sayfa Dizi Fragmanları Burçin Terzioğlu’nu yeniden ekrana getiren Yalancı dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı!

Burçin Terzioğlu’nu yeniden ekrana getiren Yalancı dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Eylül ayında Show TV’de ekrana gelmeye hazırlanan Yalancı dizisinin ilk teaser’ı yayınlandı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerini paylaştığı dizi eylül ayından itibaren izleyiciyle buluşacak.

BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz yapımı The Liar’ın Türkiye uyarlaması olan Yalancı çok çarpıcı konusuyla dikkat çekiyor. Günümüzde kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekecek olan dizide Terzioğlu ve Bademci’nin yanı sıra Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak da rol alıyor.

Bir yalanın insanların hayatını ne kadar değiştirebileceğine dikkat çeken dizinin ilk teaser’ı Show TV ekranlarında yayınlandı. Gerilim yüklü teaser’da Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci görülüyor.

Dizinin başrollerindeki Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin çok iyi seçimler olduğuna dikkat çekiliyor. Milliyet blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, köşe yazısında bunun nedenini şu sözlerle açıklamıştı:

“İşin oyuncu kanadı derseniz … Ekip orijinalin ruhunu aktarmak adına şahane diyebilirim. Burçin Terzioğlu’nun mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyorum. Çünkü yeri geldiğinde Laura’nın inişli çıkışlı kişiliğini Deniz’e layıkıyla adapte etmekle kalmayacak üstüne kendinden de katkıda bulunacaktır. Keza rollerinin hakkını veren Salih Bademci için de öyle.”

Burçin Terzioğlu'nun yeniden ekrana getiren Yalancı dizisinin ilk teaser'ı yayınlandı! 9

Bu arada Yalancı dizisi Salih Bademci’nin ilk başrolü olacak. Daha önce Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin gibi birçok dizide yan rollerde oynayan başarılı oyuncu Yalancı ile yeteneğini sergileme fırsatı da bulacak.

Yalancı dizisinin konusu şöyle:

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.