Ana sayfa Sinema Burçlar filminin ekibi buluştu ve okuma provaları başaldı!

Burçlar filminin ekibi buluştu ve okuma provaları başaldı!

tarafından ker_def

Yapımını Dragon Film’in üstlendiği romantik komedi türündeki ‘Burçlar’, renkli oyuncu kadrosu, farklı hikayesi ve astroloji fenomenine getirdiği eğlenceli yorumla sinema sezonunun en çok konuşulacak filmlerinden biri olacak.

Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın yapacağı, senaryosunda filmin yapımcılığını da üstlenen Ebru Erten’in imzası bulunan ‘Burçlar’ın oyuncu kadrosu, çekimler öncesi okuma provasında bir araya geldi. Son derece eğlenceli geçen okuma provasında kahkahalar eksik olmadı.

Hayatın her alanında karşımıza çıkan, özellikle pandemi ile birlikte yorumları daha da dikkatle takip edilir hale gelen astroloji dünyasını merkezine alan film, burçlara dair eğlenceli bir hikaye vaat ediyor.

Burçlar filminin ekibi buluştu ve okuma provaları başaldı! 7

Çekimleri 15 Ekim’de başlayacak ‘Burçlar’ın zengin oyuncu kadrosunda ​​Ali Ersan Duru, Ferman Akgül, Cengiz Küçükayvaz, Ayşen Sezerel, Nedim Saban, Aliye Uzunatağan, Asuman Dabak, Ayten Uncuoğlu, Deniz Özerman, Ruhsar Gültekin, Ceren Soylu, Nazlı Tosunoğlu, Müge Akyamaç, Suna Yıldızoğlu, Parla Şenol, Çiğdem Tunç, Mahperi Mertoğlu yer alıyor.

Astrolojinin ve burçların günlük hayatımızda ve ilişkilerdeki etkisinin anlatıldığı bir romantik komedi olan ‘Burçlar’ın 11 Şubat 2022’de vizyona girmesi planlanıyor. ‘Burçlar’ın müziklerini ise ünlü rock grubu Manga’nın solisti ve filmde oyuncu olarak da yer alan Ferman Akgül besteleyecek.