Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Camdaki Kız dizi setindeki gerçeği açıkladı!

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizi setindeki gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izleyenler arasındaydı. Sakallıoğlu’nu takip ettiğini anlatan oyuncu, “Bir kadın stand-up’çı olması sebebiyle, bir gurur kaynağı olması sebebiyle gelip izlemek istedim” açıklamasını yaptı.

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisi ekibiyle hoş bir dergi çekiminde yer alan oyuncu, bu konuyla ilgili bir soru üzerine ilginç ifadelerde bulundu. Dizideki ekip arkadaşları ile ayrılamadıkları itirafında bulunan oyuncu, “Gerçekten biz ayrılamıyoruz. Tekse yapmayız, hep birlikte yaparız durumu var” şeklinde konuştu.

Sette çok uyumlu olduklarını ve keyifli bir şekilde çalıştıklarını anlatan Burcu Biricik, Camdaki Kız dizisinde her şeyin yolunda olduğunu anlattı. Son haftalarda reytingleri düşen Camdaki Kız dizisi, Mahkum’a yenildi…

Burcu Biricik, Camdaki Kız dizi setindeki gerçeği açıkladı! 7

Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisinin çok iyi bir çıkış yapmasının ardından Camdaki Kız dizisinin reytinglerinde de ciddi bir düşüş yaşandı. Camdaki Kız senaristlerinin bu duruma müdahale etmesi gerekiyor. Hikayede yapılacak değişikler ile yeniden kaybedilen izleyicilerin kazanılması mümkün olabilir.

Burcu Biricik oyuncu olmadan önce garsonluk yaptığını hatırlattı ve eşi Emre Yetkin ile birlikte, Ayvalık’ta otel yapmak üzere bir bina satın aldıklarını belirtti. İnsanlara hizmet etmeyi sevdiğini anlatan oyuncu, bunu işe döndürmek istediklerini belirtti.

Kötü dönemler için küçük bir oluşum içine girdiklerini ve bunun hayatlarında bir B planı olduğunu anlatan Burcu Biricik, haberlere yansıdığı gibi milyonlarca lira harcamadığını da sözlerine ekledi.