Ana sayfa Sinema Netflix’in yeni gençlik filmi UFO, 23 Şubat’ta izleyicilerle buluşuyor

Netflix’in yeni gençlik filmi UFO, 23 Şubat’ta izleyicilerle buluşuyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix, son dönemde Türk izleyicisinin gönlünde taht kuran yerli yapımlarla karşımıza çıkıyor. Kin, Kulüp, 50m2, Bir Başkadır, Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101 bu yapımlardan bazıları…

İzleyiciyle 23 Şubat’ta buluşacak ve sadece Netflix’te yayınlanacak yeni filmin ismi ise UFO. Senaryosunu Meryem Gültabak’ın, yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın, yapımcılığını ise Necati Akpınar’ın yapacağı filmde genç ve dönemin parlak oyuncuları yer alıyor.

Bir gençlik filmi olarak konusuyla dikkat çeken yapımda gençlik hayalleri, umutlar, aşkları arka planının farklı sınıfların çatışması irdeleniyor.

İpek Filiz Yazıcı - Mert Ramazan
Aşk 100’de Işık karakteriyle çıkış yakalayan İpek Filiz Yazıcı ile en son Ayhan karakteriyle Ölüm Zamanı dizisinden tanıdığımız Mert Ramazan’ın başrollerinde yer aldığı filmde diğer oyuncular arasında Demir, Ferit Aktuğ, Kerem Alp Kabul, Mekin Sezer, Enes Külahçı, Elif Çakman, Cemile Canyurt, Eda Akalın, Nilsu Yılmaz, İlker Aksum, Dolunay Soysert var.

Bir gün UFO’lar tarafından dünyadan alınacağına inanan İpek Filiz Yazıcı’nın canlandırdığı Deniz ve bölge şampiyonu olmak isteyen motor yarışçısı Ese (Mert Ramazan), Adana’da bambaşka hayatlar yaşayan iki gençtir. Deniz ve Ese gençliklerinin tüm heyecanı ile tutkulu bir aşka düşer. Bu büyük aşk iki farklı dünyayı bir araya getirir. Ese Deniz’e duyduğu aşkın da yardımıyla büyük final yarışına hazırlanırken; Deniz de Ese’nin gözündeki tutku sayesinde kendi gerçeğini keşfedecektir. Ve hayatlarında hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacaktır.