Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik tüyoyu verdi Camdaki Kız gümbür gümbür geliyor!..

Burcu Biricik tüyoyu verdi Camdaki Kız gümbür gümbür geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin yeni yıldan dolayı verdiği ekran molası bu akşam sona eriyor.

Dizinin yeni bölümünde herkesi şaşırtacak sahneler yer alacak. Nalan’ın Sedat’tan ayrılma kararı alması birçok şeyi değiştirecek.

Dizide ‘Nalan’ karakterine hayat veren Burcu Biricik, setten yaptığı paylaşımlarla izleyiciyi heyecanlandırdı. Instagram hesabından, oyuncu arkadaşları Selma Ergeç ve Tuğrul Tülek ile fotoğraflarını art arda paylaşan oyuncunun keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Burcu Biricik tüyoyu verdi Camdaki Kız gümbür gümbür geliyor!.. 8

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun baş rolünde yer aldığı sevilen dizinin 27. yeni bölümünde Sedat’ın sakladığı gerçekleri öğrenen Nalan büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. İnandığı her şey çöp olmuştur. Aşka olan inancı sarsılan Nalan için Sedat ile olması artık çok zordur. Muzo’ya da Melisa ile ilgili olan gerçeği anlatır.

Sedat her yerden ayrı ayrı darbe yemektedir. Nalan Sedat’a içindekileri haykırırken bir taraftan da Muzo ile arası açılır. Cavit ise başta Sedat olmak üzere tüm Koroğlu ailesini kıskacına almıştır. Cana ve Sedat yakalanınca artık Cana dayanamaz ve Rafet’in karşısına çıkar. Sedat ve Nalan ise oldukça şaşkındır.

Burcu Biricik tüyoyu verdi Camdaki Kız gümbür gümbür geliyor!.. 9

Sedat ne yapacak? Rafet ve Nalan bu olaya ne tepki verecek? Camdaki Kız dizisinin 20 Ocak perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde bu soruların hepsi yanıt bulacak.

Camdaki Kız her ne kadar ağır ve dram türünde bir hikayeye sahip olsada oyuncuların setten yaptıkları paylaşımlar set aralarında  çok eğlendiklerini de gözler önüne seriyor.