Ana sayfa Dizi Haberleri Destan, sosyal medyadaki başarısına bir yenisini daha ekledi!

Destan, sosyal medyadaki başarısına bir yenisini daha ekledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasına çok hızlı bir giriş yapan Destan dizisi, hem reytinglerde hem de sosyal medyada başarısını sürdürüyor. Son bölümüyle reytinglerde az bir düşü görse de dizi son derece iddalı bir şekilde yayınına devam ediyor.  ATV’de yayınlanan Destan dizisi son olarak sosyal medyada yeni bir başarıya daha imza attı.

Yılbaşından bu yana yayınına üç hafta ara veren Destan dizisi pazartesi akşamı ekranlara geri döndü. Çok iddialı bir dönüş yapan dizi reytinglerde küçük bir hüsran yaşadı. Survivor’ın başlamasıyla dizi reytinglerdeki birinciliğini kaptırdı. Ancak dizinin izleyicileri Destan’ın kısa sürede tahtını yeniden ele geçireceğine inanıyor.

Reytinglerde küçük bir hüsran yaşasa da Destan dizisi sosyal medyada başarıları sıralıyor. Dizinin YouTube’daki kanalı 500 bin aboneyi geçerek büyük bir başarıya imza attı. Bu başarı yaklaşık iki ay içerisinde gerçekleşti.

Destan, sosyal medyadaki başarısına bir yenisini daha ekledi! 7

YouTube’daki fragman videolarının izlenme rakamları 1 milyonu aşan Destan kısa süre önce bir başarıya daha imza atmıştı. Dizinin yaklaşık bir ay önce YouTube’da paylaşılan birinci bölümünün izlenme rakamı 10 milyonu geçmişti.

Ekrana ilk geldiği günden bu yana sadece Türkiye’de değil birçok ülkede büyük heyecan yaratan Destan dizisi daha ülkemizde yayınlanmaya başlamadan önce yurt dışına satılmıştı. Dizide özellikle Ebru Şahin’in yer aldığı aksiyon sahneleri ve oyuncunun performansı çok beğeniliyor.

Özellikle Ebru Şahin’in performansıyla dikkatleri çeken dizi kostüm ve dekoruyla da izleyiciyi büyülü bir dünyaya götürüyor. İlk kez bir kadın karakterin, erkeklerin de önüne geçerek bu kadar cesur ve savaşçı bir şekilde anlatıldığı Destan dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi.