Ana sayfa Dizi Haberleri Cuma akşamı yarışına yeni bir rakip geliyor! Yalnız Kurt, kurtlar sofrasında!

Cuma akşamı yarışına yeni bir rakip geliyor! Yalnız Kurt, kurtlar sofrasında!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV kanallarının ekranları cuma akşamları birbirinden heyecanlı diziyle dolu. Her biri reytinglerde başarılı olan dizilere şimdi büyük bir rakip geliyor. Uzun süredir büyük bir heyecanla beklenen Yalnız Kurt dizisinin cuma akşamları ekrana geleceği açıklandı.

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizi özellikle Kurtlar Vadisi’ni unutamayan izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizi, Kurtlar Vadisi gibi Türkiye’yi tehdit eden dış güçlere odaklanıyor.

Tanıtım filmleri uzun süredir ekrana gelen dizinin yayın tarihi bir türlü açıklanmıyordu. İzleyici de artık isyan etmeye başlamıştı. Nihayet dizinin ilk bölümünün yayın tarihi belli oldu. Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümü 28 Ocak Cuma akşamı ATV ekranında olacak.

Yalnız Kurt’un gelişiyle cuma akşamının reytinglerine de büyük bir hareket gelecek. Cuma akşamları TV kanallarının ekranları bir hayli hareketli. Kanal D’de Arka Sokaklar, TV8’de Aşk Mantık İntikam, Show TV’de Aziz, Star TV’de Kaderimin Oyunu gecenin en çok reyting alan yapımları.

Bakalım Yalnız Kurt ekrana geldiğinde cuma akşamının reytinglerini nasıl etkileyecek. Karşısında oldukça güçlü rakipler bulunan dizinin işi açıkçası bir hayli zor. Ancak eğer dizi Kurtlar Vadisi’ni unutamayan izleyicinin beklentisini karşılarsa reyting sıralamasını alt üst edebilir.

Türkiye’nin son dönemine damga vuran olayların perde arkasında yaşananları anlatacak olan Yalnız Kurt dizisinin başrollerinde Cihan Ünal ile Hasan Denizyaran yer alıyor. Dizide ayrıca Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi başarılı isimler rol alıyor. Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu dizinin senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze yazıyor.