Ana sayfa Sinema Burcu Biricik ve Pınar Deniz’i bir araya getiren İnsanlar İkiye Ayrılır, hikayesiyle tokat gibi çarpacak!

Burcu Biricik ve Pınar Deniz’i bir araya getiren İnsanlar İkiye Ayrılır, hikayesiyle tokat gibi çarpacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en sevilen iki oyuncularından Burcu Biricik ve Pınar Deniz, yeni bir sinema filminde bir araya geldi. İnsanlar İkiye Ayrılır isimli film 10 Eylül’den itibaren sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Her ikisi de büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncular. Burcu Biricik ve Pınar Deniz, bir süre önce çekilen İnsanlar İkiye Ayrılır isimli filmde bir araya geldi. Burcu Biricik’i halen Kanal D dizisi Camdaki Kız’da izlerken, Pınar Deniz’i ise çok yakında yine Kanal D’de ekrana gelecek Yargı dizisinde göreceğiz.

İki başarılı kadın oyuncunun bir araya geldiği İnsanlar İkiye Ayrılır filmi ise 10 Eylül’de beyaz perdede izleyiciyle buluşacak. BluTV ve Bir Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği filmde, halen ATV’de yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinde izlediğimiz Aras Aydın da rol alıyor.

İnsanlar İkiye Ayrılır’da, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayeleri anlatılıyor.

İnsanlar İkiye Ayrılır isimli filmin yönetmen ve senaristi Tunç Şahin. Film, “oldukça sert bir sistem eleştirisi” olarak tanımlanıyor.

İnsanlar İkiye Ayrılır, BluTV’nin dikkat çeken orijinal yapımlarından ‘7YÜZ’ün dünyasından yola çıkılarak hayata geçirildi.