Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Arslan usta bir oyuncuyu 16 yıl sonra ekranlara geri döndürüyor!

Alp Arslan usta bir oyuncuyu 16 yıl sonra ekranlara geri döndürüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğindeki yeni yapımı Alp Arslan çok yakında izleyiciyle buluşacak. Çekimleri başlayan dizinin kadrosuna çok usta bir oyuncu katıldı. Oyuncu tam 16 yıl sonra Alp Arslan’la ekranlara yeniden dönecek.

Akli Film’in çektiği ve başrollerinde Fahriye Evcen’le Barış Arduç’un yer aldığı Alp Arslan dizisi dev bütçesi ve etkileyici oyuncu kadrosuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna, usta oyuncu Toprak Sergen de katıldı.

53 yaşındaki tiyatro kökenli oyuncu çok uzun süredir ekranlarda görünmüyordu. En son 2005 yılında Düşler ve Gerçekler isimli dizide rol alan Toprak Sergen, 1996 yılında Aydan Şener’le birlikte başrolü paylaştığı Ay Işığında Saklıdır dizisiyle dizi kariyerinin çıkışını yapmıştı.

Alp Arslan usta bir oyuncuyu 16 yıl sonra ekranlara geri döndürüyor! 7

Duayen oyuncu Semih Sergen’in oğlu ve Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen’in kardeşi olan Toprak Sergen, 2017 yılında Olanlar Oldu isimli filmde rol almıştı.

Alp Arslan ile 16 yıl sonra ekranlara dönüş yapan Toprak Sergen, yeni dizide Bizans komutanı Kekavmenos’a hayat verecek.

Yeni sezonun en iddialı TRT1 dizilerinden birisi olan Alparslan, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile üç sezon olarak planlandı. Yayın tarihi henüz netleşmeyen dizi eylül sonu ya da ekim başında izleyiciyle buluşacak.