Ana sayfa Dizi Haberleri Gökçe Bahadır’ı ekrana döndüren Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak?

Gökçe Bahadır’ı ekrana döndüren Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey için son noktaya gelindi. Dizinin ilk bölümünün yayın tarihi belli oldu.

Fox TV’nin en güvendiği dizilerinden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey’in yayını için geri sayım başladı. Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır’ı uzun bir aradan sonra ekrana döndüren Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin ilk bölümü 21 Eylül Salı günü yayınlanacak.

Dizinin ilk fragmanı kısa süre önce yayınlanmış ve izleyicilerden tam not almıştı. Özellikle Gökçe Bahadır hayranlarının büyük bir merakla beklediği Evlilik Hakkında Her Şey dizisi kadın ağırlıklı hikayesiyle dikkat çekiyor.

Gökçe Bahadır'ı ekrana döndüren Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman yayınlanacak? 7

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un yazdığı dizi, BBC yapımı olan The Split’ten uyarlandı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır’ın yanı sıra Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi son derece iddialı isimler bulunuyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin konusu şöyle olacak:

Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey, aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne serecek.

Evlilik Hakkında Her Şey ilk bölümüyle 21 Eylül Salı akşamı saat 20:00’de Fox TV ekranında olacak.