Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel yeniden setlere yepyeni bir imaj ve bomba gibi bir senaryoyla dönüş yaptı!

Bergüzar Korel yeniden setlere yepyeni bir imaj ve bomba gibi bir senaryoyla dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in hayranları uzun süredir setlere dönüşünü bekliyordu. Kızı Leyla’ya hamile kaldığı dönemde çekilmesi planlanan ve Kanlı Yayın olarak tarif edilen yeni dijital dizinin ismi Düğüm olarak değiştirildi.

Bergüzar Korel’in doğum yapması ve kızı Leyla’yı bir süre büyütmesi için yapımcının oyuncuyu beklemesi nedeniyle Düğüm projesi biraz gecikmeli olarak sete çıkmış oldu.

Bergüzar Korel de bugüne kadar hayranlarının hiç görmediği sarı saçlı hali ile yeniden dizi setlerinde yer almaya başladı. Değişen imajı ile herkesi şaşkına çeviren oyuncu, çok önemli bir rolde yer alıyor.

Kadın cinayetlerini konu olan Düğüm isimli yeni dijital dizi OGM Pictures şirketinin imzasını taşıyor ve polisiye bir gerilim olarak öne çıkıyor. 2024 yılında Amazon Prime Video platformunda izleyici ile buluşacak olan dizide ünlü bir televizyoncunun kadın cinayetlerine karşı verdiği mücadeleyi izleyeceksiniz.

Bu konu çerçevesinde Türkiye’de örnekleri bulunan televizyon programlarının bir benzerinin dizisi yapılmış oldu.

Bergüzar Korel yeniden setlere yepyeni bir imaj ve bomba gibi bir senaryoyla dönüş yaptı! 7

Düğüm isimli yeni dijital dizinin hikayesi ise şöyle:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Gerçek” programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir.

Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla’yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan’ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur.

Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla’nın katilinin peşine düşecek midir?