Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisindeki yoğunluktan sonra Burcu Biricik yeni proje için hevesli değil!

Camdaki Kız dizisindeki yoğunluktan sonra Burcu Biricik yeni proje için hevesli değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Şarkısı dizisiyle parlayan ve 3 sezon süren Camdaki Kız dizisiyle de adeta kariyer patlaması yapan Burcu Biricik, kariyerinin altın dönemini yaşıyor. Birbiri ardına başarılı projelerde yer alan, canlandırdığı karakterin ruhunu izleyicilere aktarma konusunda çok başarılı olan Burcu Biricik, şimdilerde dinlenme sürecinde bulunuyor.

Kocası Emre Yetkin ile birlikte “Daha iyi bir gelecek” isimli etkinliğe katılarak dünyanın ve doğanın geleceği hakkında önemli bilgiler edinen ünlü oyuncu, daha yeşil bir gelecek ve sürdürülebilir enerjinin önemine işaret etti.

Burcu Biricik’ten hayranları da yeni projeler bekliyor. Camdaki Kız dizisinin başarısından sonra şimdi de hayranları yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyor.

Camdaki Kız dizisindeki yoğunluktan sonra Burcu Biricik yeni proje için hevesli değil! 7

Dinlendiğini ve Ege’de işletmeye başladıkları oteli geliştirmek için çalıştığını anlatan ünlü oyuncu, yeni sezon için planlanmış bir işinin olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Henüz plan yok, daha çok erken. İşim yeni bitti, biraz dinleneyim ve biraz kafamı toparlayayım. Öyle acelem yok. O yüzden sakin sakin durup, dinlenmek istiyorum” dedi.