Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk halinden memnun, Hande Erçel’de bir sürpriz var!

Burcu Özberk halinden memnun, Hande Erçel’de bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü ve genç oyunu Burcu Özberk ile Hande Erçel buluşması hayranlarını mutlu etti. Birbirlerine çok yakın olan ve dertlerini paylaşan ikili, son dönemin yükselen yıldızları konumunda.

Sen Çal Kapımı isimli dizinin ardından dinlenmeye çekilen Hande Erçel, Atasay ile yaptığı reklam anlaşması ile gündeme geldi. Burcu Özberk ise Fox TV’de yaz başından bu yana Aşk Mantık İntikam isimli dizinin başrolünde yer almaya devam ediyor.

İkilinin bir araya gelmesi hayranlarını da çok mutlu etti. Birbirleri ile çok iyi anlaşan, sır ortağı olan Burcu Özberk ile Hande Erçel, magazin muhabirlerinin sorularını da yanıtladı.

Burcu Özberk halinden memnun, Hande Erçel'de bir sürpriz var! 7

Burcu Özberk, dizisinin devam etmesinden memnun olduğunu belirterek, “Bu sektörde iş tutturmak çok zor. Çok mutluyum” diye konuştu.

Hande Erçel ise proje okumaya devam ettiğini belirtti. Oyuncu, “Bir sürpriz var ama sürpriz olsun, yakında duyarsınız. Çok güzel bir şey var, inşallah güzel tepkiler alırım” diye konuştu.

Bu projenin çizgi film seslendirmesi olmadığını anlatan Hande Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin’in çocuk istediği ile ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “Her şeyin zamanı var. Kısmet olursa, neden olmasın. Her şey gerçekten güzel.”

Kerem Bürsin’den henüz evlilik teklifi de almadığını belirten Hande Erçel, utangaç tavırları ile dikkat çekti.

Burcu Özberk, 2021 yılının kendileri için iyi geçtiğini ama ülkemiz için şansız bir dönem olduğunu ve her şeyin insanlar için iyi olmasıni dilediğini söyledi.