Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç’tan Uraz Kaygılaroğlu yorumu!

Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç’tan Uraz Kaygılaroğlu yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş isimli Show TV dizisi pazartesi akşamları izleyicileri etkilemeye devam ediyor. İçerde ve Çukur’un ardından Ay Yapım’ın izleyicilere sunduğu yeni konsept Üç Kuruş, geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Çukur dizisi kadar yüksek reytingler alamasa da Üç Kuruş’u da seven geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Dizinin ilk 7 bölümü de geride kaldı ve güzel yorumlar geliyor. Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Efe ile Kartal’ın sahneleri de izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.

Ekin Koç, “Dizi gayet iyi gidiyor, her şey yolunda” açıklamasında bulunarak, yeni projesinden memnun olduğunu belirtti. Rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ile yakın bir iletişim içinde olan Ekin Koç, birlikte iyi vakit geçirdiklerini söyledi.

Ekin Koç, diziyle ilgili şunları anlattı: “Uraz ile gayet iyi geçiyor vaktimiz. Eğleniyoruz, iyi vakit geçiriyoruz sette. Hiçbir sorunumuz yok.”

Senaryoya çok güvendiklerini anlatan Ekin Koç, başarı için çok farklı şeyler gerektiğine de değindi. Senaryonun kuvvetli olduğunu ifade eden oyuncu, “Olayların nasıl bir gidişata sahip olacağını kestirmek pek mümkün olmuyor. Ne kadar güçlü senaryonuz veya ekibiniz olursa olsun, o kadar çok değişken var ki. Bir şeyleri tahmin etmek, formüle etmek mümkün değil. Biz sadece işimizi yaptık, eğlenmeye çalıştık. İyi bir şeyler ortaya çıkartmaya çalıştık.”

Üç Kuruş dizisiyle ilgili seyircilerden güzel yorumlar aldıklarını anlatan Ekin Koç, emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduğuna değindi.

Oyuncu, iyi bir hikayenin kötü bir yönetmen veya oyuncularla berbat olabileceğini, başarı için tüm ekibin bir bütünlük içinde olması gerektiğini belirtti.