Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk, yeni dizisi Aşk Mantık İntikam’ın bir farkını açıkladı!

Burcu Özberk, yeni dizisi Aşk Mantık İntikam’ın bir farkını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 18 Haziran Cuma günü ilk bölümü yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi ile birlikte yeniden romantik komedilere dönüş yapan Burcu Özberk, halinden çok memnun. AfiliAşk gibi önemli bir romantik komediden sonra Özberk, şimdi de Fox TV ekranında Aşk Mantık İntikam isimli diziyle hayranlarını etkilemeyi amaçlıyor.

Dizinin setini ziyaret eden Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, sette her şeyin yolunda olduğunu ve halinden de memnun olduğunu söyledi. Dizisinin bir önemli farkını da aktaran oyuncu, “Çok heyecanlıyız. Çekimler çok güzel gidiyor. Bu hakikaten yazın yapılan işlerde ekibin uyumlu olması bence çok önemli. Genelde bütün işlerde önemli ama bu enerjisi yüksek olan işlerde bence farklı bir rol oynuyor” diye konuştu.

Burcu Özberk, set arkasında yine eğlenceli ve sempatik halleriyle de dikkat çekiyor. Sosyal medyada set arkasından yayınlanan videolarda da oyuncunun ne kadar mutlu olduğu görülebiliyor.

Ekibin birbirine kısa sürede alıştığını ve her şeyin de güzel gittiğini anlatan Özberk, provalarda birbirleri ile kaynaştıklarını ve bunun sette de devam ettiğini vurguladı. Oyuncu, “Şu an ikinci haftadayız. İlk bölüm bitmek üzere. Keyifli bir şekilde çekiyoruz” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam dizisinin setinde yapılan röportajları ve diğer detayları Kamera Arkası programında izleyebilirsiniz.