Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizi efsanesi bitti ama finalde verilen mesaj yeni dizi işareti miydi?

Savaşçı dizi efsanesi bitti ama finalde verilen mesaj yeni dizi işareti miydi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Savaşçı, kötü planlamanın sonucunda yeterli izleyiciye ulaşamadı ve final yaparak hayranlarını çok üzdü.

4 sezonluk müthiş başarı sonrasında sezon başında dizide büyük sorunlar çıktı. Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin hikayeden ayrılan isimler oldu. Berk Oktay’ın olaylı bir şekilde ayrıldığı iddialar arasında yer alırken, oyuncu yaptığı açıklamada sert sözler söylemişti…

Uzun süre yeni kadronun kurulması beklendi. Tamer Karadağlı ile birlikte Ediz Hun, Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz’dan oluşan yeni isimlerle dizi güçlendirildi. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli de başrol olarak yollarına devam etti.

Her şey iyi giderken ve Ocak ayında çekimler başlarken dizi bir türlü sezonun en müsait zamanlarında yayına alınmadı. Sonrasında ise Cumartesi günleri boşatıldı ve Nisan ayında Savaşçı 5. sezonu ile izleyicisine kavuştu. Ancak sezon içinde hem Gönül Dağı hem de Kardeşlerim dizileri izleyicileri zaten kendilerine bağlamıştı.

Savaşçı, Tamer Karadağlı çıkışının da etkisi ile ilgi gördü ama reytingleri düşük kaldı. Karadağlı 6 bölüm sonra ayrıldı, sonrasında 6 yeni karakter daha hikayeye katıldı ama bunların hiçbirisi izleycilerin yeniden Savaşçı dizisini yukarı taşımasına yetmedi.

Savaşçı dün akşam itibari ile 109. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin hayranları çok üzgü. Kılıç Timi artık yok.

Ancak dizinin finalinde verilen bir mesaj vardı ki, acaba yeni bir dizi mi geliyor? diye herkese soru sordurdu. Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görevini yapacağını söyledi. Bu sözler bazı izleyiciler için yeni bir dizi geliyor mesajı olarak algılandı. Finaldeki o sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.