Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk’in Aşk Mantık İntikam ile ilgili verdiği bilgi çok özel!

Burcu Özberk’in Aşk Mantık İntikam ile ilgili verdiği bilgi çok özel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Aşk Mantık İntikam dizisi, yaz başından bu yana devam ediyor. Son dönemin en iyi projelerinden birisi olan dizinin reytingleri de iyi gelmeyi sürdürüyor.

Yaz döneminin bir numaralı yapımı olan romantik komedi dizisi, hikayesinin drama kayması nedeniyle bir süredir eleştiriliyordu. Dizinin senaristleri yeniden eski günlere dönüş sinyali vererek bu durumu düzeltme yoluna gitti. İlhan Şen ile Burcu Özberk ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin setinde de çok özel anlar yaşanıyor.

Burcu Özberk, arkadaşları ile birlikte başarıyı kutlamak için bir araya geldikleri etkinlikten sonra bir konuşma yaptı. Oyuncu, tüm arkadaşlarını çok sevdiği bilgisini verdi ve projenin kendisi için çok özel olduğuna değindi.

Oyuncu, Aşk Mantık İntikam’ın başarısının nedenini de açıkladığı sözlerinde önemli detaylara değindi. İşte Burcu Özberk’in dizinin ne kadar bu kadar başarılı olduğunun daha iyi anlaşılacağı sözleri:

“Dizimiz devam ediyor, çok güzel reytingler alıyoruz. Mutluyuz, ekip olarak da beraber bir akşam geçirelim istedik, o yüzden bir araya geldik. Çok güzel bir akşam geçirdik, işimiz çok güzel, ekibimi çok seviyorum. Birbirimize saygı duyan… Gerçekten 21. bölümü çekiyorum ama hala ilk bölümleri çekiyormuşum gibi hissettiğim bir iş.”

Burcu Özberk'in Aşk Mantık İntikam ile ilgili verdiği bilgi çok özel! 7

Burcu Özberk, bu başarıyı projeye başlamadan önce beklediğini de ifade etti. Oyuncu, “İnsanın içinde bir yere dokunduğu zaman o hikaye, mutlaka karşılığını alıyorsun. Ben de yaptığım işe güveniyorum” diye konuştu.

Yer aldığı projelerin hep başarılı olduğu hatırlatılınca bunu farklı nedenlere bağlayan Burcu Özberk, şöyle konuştu:

“Hepsinde farklı şeyler oluyor. Birinde hikaye çok çok iyi oluyor. Diğerinde hikaye artı ekibin enerjisi oluyor. Birinde başrollerin enerjisi oluyor, diğerinde başka bir şey. Buna net bir cevap veremem. Bu işte hakikaten hepsi bir araya geldi diyebilirim.”