Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinde veda kararı!

Kanunsuz Topraklar dizisinde veda kararı!

tarafından ker_def

Kanunsuz Topraklar dizisinde 6. bölüm 3 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak. Ortalamanın üzerinde reytingler elde ederek gücünü her hafta artırmakta olan dizi, Fox TV’nin en güvendiği yapımlardan birisi olarak öne çıkıyor. Dizinin hikayesinde yeni bölümde Malik Bey’in kızlarına veda mektubu bırakıp intihar etmeye karar vermesi herkesi şaşırtacak. Yeni bölüm Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik’in hırsı ve acımasızlığı noktasında bir hayli hareketli geçecek.

Uğur Güneş ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 6. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Dizinin 1939 yılında geçen hikayesinde ortamı oluşturmak için yönetmen Faruk Teber büyük bir çaba sergiledi. Ancak ünlü yönetmen artık projede olmayacak. 6. bölümden sonraki bölümleri başka bir yönetmen çekecek. Faruk Teber ise bir projeyi daha yoluna koyduktan sonra ekipten ayrıldı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin 6.yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. İşte bazı detaylar: Kalp krizi geçiren babasının durumunu merak eden Gülfem konağa geri döner.

Kanunsuz Topraklar dizisinde veda kararı! 7

Fakat Malik Bey kızlarına bir veda mektubu yazıp gitmiştir. Gülfem onu annesinin mezarı başında intihar etmek üzere bulur ve kurtarır. Babası kendine gelene kadar konakta kalması ve Ali Gelik’i oyalaması gerekmektedir. Bu durum Davut’un hoşuna gitmese de Gülfem için kabul etmek zorunda kalır.

Oysa o da Gülfem’den hükümet için çalıştığını saklamaktadır. Silahların peşine düşerek gece gizlice Ali’nin evine girer ve bir sandık tüfek bulur. Malik Bey ise kızını ve kendini Ali’nin zorbalıklarından kurtarmak için onun Bolu’daki annesini getirmeye karar verir.

Bu esnada Ali’nin tacizlerinden bunalan Gülfem çareyi Zarife’lerin köy evinde saklanmakta bulur. Artık tek umudu Ali’nin onu burada bulamamasıdır…