Ana sayfa Dizi Haberleri Büyü bozuldu! Teşkilat dizisine el atın yoksa reytingde işler çok karışacak!

Büyü bozuldu! Teşkilat dizisine el atın yoksa reytingde işler çok karışacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin 36. bölümü 27 Şubat Pazar akşamı ekrana geldi. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her geçen hafta düşmekte olan reytingleri kaygıları artırmaya başladı. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile sosyal medyada yine güçlü etkileşim oluşturdu. Ancak reyting sonuçları yaşanan düşüşün durdurulamadığını gösteriyor.

İlk sezonunda 10’lu rakamların üzerine çıkan reytingleri ile tüm rakiplerine fark atan Teşkilat, ikinci sezonda da iyi başlangıç yapmıştı. Hatta çift haneli reytinglere de ulaşan dizinin büyüsünü bozan iki gelişme yaşandı. Bu gelişmelerden birisi hikayenin izleyicileri tatmin etmemeye başlamasıydı…İkinci neden ise Yargı dizisinin çok etkili çıkışı oldu.

İkinci sezonda çok daha farklı çekim kalitesi ve aksiyon sahnelerinin de çok daha iyi hazırlanması önemli bir fark oldu. Güçlü oyuncular da hikayeye dahil oldu, ancak izleyiciler ilk sezondaki kadar diziye ilgi göstermemeye başladı. Son haftalarda reytingleri bir hayli düşen dizi artık alışkın olduğumuz birincilikleri elde edemiyor.

Büyü bozuldu! Teşkilat dizisine el atın yoksa reytingde işler çok karışacak! 7

Teşkilat önce birinciliği kaptırdı, şimdi ise reytingleri düşerken herkesi kaygılandırmaya başladı… Dizinin 36. bölümü tüm kategorilerde üçüncülük elde etti. Tam izleyici gruplarında ortalamanın çok üzerinde reytingler elde edildi. Ancak sezonun başlarındaki 10’lu rakamlardan şimdi çok daha düşük oranlara gerileme kaygı verici olarak gözüküyor.

Dizinin senaristlerinin bu duruma bir çare üretmesi ve hikayede yapılacak değişimler ile izleyici ilgisinin yeniden kazanılması gerekiyor. Teşkilat hala güçlü bir yapım ancak sezon başındaki kadar güçlü ve etkili değil… Her geçen hafta yaşanan reyting düşüşünün de bir türlü durdurulamadığına şahit oluyoruz.