Ana sayfa Sinema Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay oynayacağı Merve Kült filminin oyuncu kadrosu çok konuşulacak!

Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay oynayacağı Merve Kült filminin oyuncu kadrosu çok konuşulacak!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aziz, Aşk Taktikleri ve Yaratılan gibi son günlerin çok konuşulan yapımlarına imza atan O3 Medya tarafından Netflix için çekilecek “Merve Kült” isimli filmin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ın paylaşacağı filmin çekimlerinin mart ayı sonunda başlaması planlanıyor. Filmde ayrıca Zuhal Olcay ve Olgun Toker gibi usta oyuncularla birlikte Esra Akkaya, Ege Aydan ve Ahu Yağtu da yer alacak.

Başrolünü Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay oynayacağı Merve Kült filminin oyuncu kadrosu çok konuşulacak! 7
Senaryosunu aynı zamanda kitabın da yazarı olan Ceylan Naz Baycan ile yönetmen Cemal Alphan’ın birlikte yazdı. “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlanan filmde ayrıca Filmin konu olduğu kitap yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor.

28 yaşında Halkla İlişkiler Müdürü olan Merve’nin hayatının anlatıldığı kitapta karakterin yer yer ettiği küfürler, bağırışımalar ve hayat içerisinde yaşadığı komik olaylar anlatılıyor. Geçirdiği baygınlıklar sebebiyle hastaneye kaldırılan Merve, panik atak hastası olduğu öğreniyor. Hastalığını kabul etmemesi, sevgilisinden ayrılması, annesinin laflarından sıkılıp arkadaşlarının yanında kalmaya başlaması ve ardından gelen felaketler hepsi onu buluyor.

Ahsen Eroğlu’nun karakterini ve oyunculuğunu düşündüğümüzde Hasibe Eren’in başarılı oyunculuğu ile can bulan Sıdıka gibi bir karakter canlanıyor gözümüzde.