Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük gün geldi! Bakalım reyting birincisi Yasak Elma bugün ne yapacak?

Büyük gün geldi! Bakalım reyting birincisi Yasak Elma bugün ne yapacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur ve İçerde dizilerinin hayranlarının aylardır beklediği büyük gün nihayet geldi. Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Şimdi izleyici, haftalardır reyting birinciliğini elinde tutan Yasak Elma’nın ne yapacağını bekliyor.

Fox TV’nin beşinci sezonu devam eden uzun soluklu dizisi Yasak Elma yeni sezon ilk bölümüyle düşük reyting aldı. Ancak ondan sonra hikaye o kadar büyük heyecan kazandı ki dizi reyting birincisi olmayı başardı. Haftalarca da birinciliğini korudu.

Aynı şekilde Kalp Yarası da… Pazartesi gecesinin hakimlerinden bir diğeri de Kalp Yarası’ydı. ATV’de ekrana gelen başrollerinde Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin’in bulunduğu Kalp Yarası başladğı ilk günden bu yana reytinglerden çok iyi sonuç aldı. Birinci başladığı yarışta zirveyi bir süre sonra Yasak Elma’ya bıraksa da reytinglerde gayet iyi gitmeyi başardı.

Ancak bu gece dengeler muhtemelen değişecek. Zira özellikle Çukur ve İçerde dizisi izleyicisinin dört gözle beklediği Üç Kuruş dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora gibi isimlerin rol aldığı dizinin tanıtımı aylardır yapılıyor.

Üç Kuruş böylesine iddialı geldiğine göre pazartesi reytinglerindeki dengeleri de değiştirecektir. Zira çingene mahallesi Çıngıraklı’da geçen ve mafya-polis-seri katil üçgeninde geçecek aksiyon dolu hikayesiyle şimdiden milyonlarca izleyiciyi kendisine bağladı bile.

Özetle bu akşam dananın kuyruğu kopacak ve pazartesi gecesi reyting sıralamasında yeni dengeler belli olacak. Bakalım kazanan aksiyon sahneleriyle dolu Üç Kuruş mu olacak yoksa akıl almaz entrikaların döndüğü Yasak Elma mı?