Ana sayfa Sosyal Medya Büyük hayal kırıklığından sonra Sinem Ünsal hayranları yeni proje heyecanı yaşıyor!

Büyük hayal kırıklığından sonra Sinem Ünsal hayranları yeni proje heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar çeşitli projelerde rol alan, ancak Mucize Doktor isimli dizideki Nazlı karakteri ile göz dolduran Sinem Ünsal, son dizisinde ise büyük talihsizlik yaşadı.

Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk ile birlikte başrolünde yer aldığı Elbet Bir Gün isimli dizinin düşük reytingler nedeniyle 6. bölümde final yapması, oyuncu adına büyük talihsizlik olmuştu. Diziye çok iyi hazırlanan ve hikayenin de çok sevileceğini düşünen Sinem Ünsal büyük bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldı.

Oyuncunun hayranları da iki sezon süren ve muhteşem bir başarı elde eden Mucize Doktor dizisinin ardından ünlü oyuncunun yeni dizisinin kısa sürmesinin şaşkınlığını yaşadı. Bir süredir dinlenmekte olan oyuncunun yeni bir projede ismi geçiyor.

Demet Akbağ ile Yılmaz Erdoğan ikilisinin birlikte yer alacağı Aydınlık Evler isimli tiyatro oyununda ismi geçenlerden birisi de Sinem Ünsal oldu. Salih Bademci ve Burak Dakak’ın da rol alacağı oyun için hazırlıklar başladı.

Yılmaz Erdoğan hikayeyi yazdı ama sahneye çıkmayacak. Demet Akbağ’ın başrolündeki oyun projesinde Sinem Ünsal’ın da yer alacak olması oyuncu adına çok önemli bir gelişme oldu.

Sinem Ünsal, tiyatroda da yeteneklerini sergileyerek hayranlarını memnun edecek.