Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük şoku atlatan Teşkilat dizisinde her şey normale dönüyor!

Büyük şoku atlatan Teşkilat dizisinde her şey normale dönüyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in Pazar akşamlarına damga vuran ve soluk soluğa izlenen dizisi Teşkilat yeni bölümüyle yine heyecanı fazlasıyla yükseltecek. 25 Nisan Pazar akşamı saat 20.30’da yayınlanacak olan yeni bölüm öncesi sette koronavirüs şoku yaşanmıştı. Üst üste ünlü isimlerin koronavirüse yakalanmaları nedeniyle çekimlerde sıkıntı çıkmıştı.

Önce Nihat Altınkaya ardından ise Deniz Baysal’ın testlerinin pozitif çıkması geçtiğimiz günlerde çok konuşuldu. Deniz Baysal, iyi olduğunu ve evinde eşi ile birlikte ayrı odalarda yaşadıklarını, hafif şekilde atlattığını belirten paylaşımı ile dikkat çekmişti.

Teşkilat dizisinde stok bölüm olması nedeniyle de yayınlarda bir aksama yok. Bu hafta içinde dizinin setinde her şeyin normale dönmesi ve ekibin yoğun tempoda yeni bölümlere odaklanması bekleniyor. Peki dizinin 8. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? Heyecan iyice yükseliyor ve suikaste uğrayan Mete Başkan’ın intikamı için de ekip yeni adımlar atacak.

İşte Teşkilat dizisi 8.bölümde yaşanacakların detayı:

Drone saldırısıyla vurulan Mete Başkan hastaneye kaldırılır. Mete acil ameliyata alınırken, tüm çabasına rağmen suikaste engel olamayan Serdar olayın şokunu yaşamaktadır. Ekip, Fadi tarafından kurulan pusudan kurtulmayı başarsa da Mete Başkan’a yapılan saldırının haberiyle sarsılır. Karargâhta buluşan ekip Mete’nin intikamını almak için kollar sıvar.

FADİ’Yİ BULMAK İÇİN HER YOL DENENİYOR

Mete’ye yapılan saldırının faili Fadi’ye ulaşmak için her yol denenmesine rağmen, önlemini alan Fadi ortadan kaybolmuştur. Nihayet Uzay’ın üstün çabasıyla bir ipucu bulunur. Fadi’nin yeğeni olan Kasım Firawi üzerinden Fadiye ulaşılması planlanır. Ancak büyük bir sorun vardır, Kasım bir İsrail hapishanesinde tutulmaktadır.

EKİP ZEKİCE BİR OYUN KURACAK

Fadi’ye ulaşmak için başka yol bulamayan ekip, Kasım’ı ele geçirmek için zekice bir oyun kurar. Türk İstihbaratının yeğeni Kasım’ın peşinde olduğunu öğrenen Fadi ise bunu engellemek için tüm imkanlarını seferber edip harekete geçer.

Teşkilat 25 Nisan pazar akşamı saat 20.30’da TRT 1’de…