Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde alınan son karar şoke ediyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde alınan son karar şoke ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tv8 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi böyle giderse nasıl bir final yapacak kestirmek hiç kolay değil… Zeynep ve Barış’ın evlilik kararı sonrası Sakine’nin bu durumu kabullenememesi hali fragmana yansıdı… Evlilik kararı sonrasında Sakine’nin kızına karşı tavrına kızan izleyiciler, fragmandaki kısa sahneyi bile eleştiri yağmuruna tuttu.

Bir de akıllara zarar tesadüf var ki, 41. yeni bölüm herkesi şaşkınlığa uğratacak. Zeynep, Barış ile evlenme kararı aldıklarını söylüyor. Gece yarısı evi terk etmeye kalkan Sakine hanım sokakta şaşkın şaşkın dolaşırken, arkasından Zeynep onu telkin etmeye çalışıyor. Tam da bu sırada Nesrin’in sürdüğü araç Sakine hanıma çarpıyor… Tesadüfün de böylesi olmaz yani…

Dizi hayranları bu durumu tiye alan yorumları ile sosyal medyada mesaj üstüne mesaj yazdı. Dizinin hikayesine yönelik olarak zaten süren eleştiriler daha da arttı. İzleyiciler yorumlarında şu eleştirileri yapıyor:

“Gün geçmiyor ki Zeynep her haltta kendini suçlayıp etrafındakilere hayatı zehir etmesin.”

“Dizide değişmeyen tek kişi Sakine hanım. Kadın aynı ısrarla kızının mutluluğuna engel olmaya tam hız devam ediyor.”

“Tesadüfün böylesi… Sakine, Zeynep’e trip yapayım derken ilk göz ağrısının kullandığı arabanın önüne düştü, düğün planı suya düştü. Barış Nuh’a içini döktü, bari sahtekar abla hapse girse ve yok olsa…”

“Çok saçma, çünkü her bölüm birine bir şey oluyor. Bir bölüm Zeynep’e bir bölüm Nermin’e, bir bölüm Barış’a… Artık insan daralıyor, ve çoğu kişi diziyi izlemeyi bıraktı.”

“Bir annenin kızının evlenmesini onaylayıp sonra evleniyoruz değince evi terk etmesi ne kadar normal bir davranış.”

İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 28 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 41. bölüm fragmanı: