Ana sayfa Dizi Fragmanları Akıncı dizisinde heyecan yüksek ama reyting düşük!

Akıncı dizisinde heyecan yüksek ama reyting düşük!

tarafından ker_def

Akıncı dizisi atv ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşuyor. Dizinin reytingleri tatmin edici düzeyde değil ama yine de geniş bir hayran kitlesine hitap ettiği de net…atv’nin bu sezon çok büyük umutlar beklediği ama istediğini alamadığı proje olan Akıncı, 3 bölüm sonra final yapacak.

Akıncı dizisi dün akşam 17. bölümü ile totalde günü 14.sırada bitirdi. AB’de 11. olan dizi, ABC1’de ise 15.’lik elde edebildi. Bu oranlar atv için tatmin edici oranlar değil ve Akıncı dizisinin 20. bölüme kadar devam edebiliyor olması da kanalın bir inisiyatifi olarak görünüyor.

Şimdiye kadar 17 bölümü yayınlanan dizide Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisi başrolde yerini alıyor. Akıncı dizisinde heyecanı yüksek bölümlerden birisi daha geliyor. Akıncı’nın 30 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan 18. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

Bu arada Şükrü Özyıldız hayranları da Aşk Taktikleri isimli yeni projesinin heyecanını yaşamaya başladı… Özyıldız, Demet Özdemir ile yeni film projesinde başrolde yer alacak. Yaz aylarında çekilecek olan filmden önce Özdemir ve Özyıldız’ın hayranları sosyal medyada geniş bir etkileşim dalgası yaratmaya başladı.

Şükrü Özyıldız, yaz aylarında çok konuşulacak ve yeni partneri Demet Özdemir ile uyumu da merakla izlenecek.