Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy hayranları hazır mısınız? En sonunda güzel haber geldi!

Çağatay Ulusoy hayranları hazır mısınız? En sonunda güzel haber geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ekranın en yakışıklı oyuncularından biri. Her projesiyle bir adım ileri götürdüğü oyunculuğuyla da dikkatleri çeken Ulusoy, halen BluTV’deki Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Çağatay Ulusoy’un bir sonraki projesiyle ilgili nihayet güzel bir haber geldi.

Hatırlarsanız Çağatay Ulusoy’un ismi uzun süredir Yalı Çapkını isimli diziyle anılıyordu. Her ne kadar resmi bir açıklama yapılmasa da OGM Pictures tarafından çekileceği belirtilen dizinin başrolü için Çağatay Ulusoy’la görüşülüyordu.

İddialara göre Çağatay Ulusoy dizinin ilk bölüm senaryosunu beğenmemiş ve değiştirilmesini talep etmişti. Dizide rol alma şartı da senaryonun daha iyi hale getirilmesiydi. Bu gelişmeyle ilgili bir haber geldi. Buna göre Çağatay Ulusoy senaryonun yeni halini beğendi ve dizide oynamayı kabul etti. Böylece Yalı Çapkını isimli diziyle ilgili önemli bir problem halledilmiş oldu.

Çağatay Ulusoy hayranları hazır mısınız? En sonunda güzel haber geldi! 7

Bu arada dizinin adının değiştirildiği iddiası da birkaç gün önce ortaya atılmıştı. Bu iddiaya göre dizinin adı Süslü Korkuluk olarak değiştirildi. Çağatay Ulusoy’un yeni projeyle ilgili çok heyecanlı olduğu da belirtiliyor.

Diziyle ilgili ilk haberler ortaya atıldığında hikayenin yine Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olduğu iddia edilmişti. Ancak Budayıcıoğlu bu iddiayı yalanlamış ve kendisiyle alakası olmadığını söylemişti.

Edinilen bilgiye göre Yalı Çapkını dizisinin hikayesi yazar Kemal Hamamcıoğlu’na ait. Bugüne kadar iki kitap yayınlayan Hamamcıoğlu, Kanal D’nin çok izlenen dizisi Sadakatsiz’in birinci sezon senaryosunu yazmıştı.

Çağatay Ulusoy halen Yeşilçam dizisiyle BluTV’de hayranlarıyla buluşuyor. Çağan Irmak’ın yönetiminde çok başarılı bir iş olarak büyük beğeni toplayan Yeşilçam, halen devam eden ikinci sezonun sonunda final yapacak.