Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk ile ‘Kral sahalara geri döndü’ dedirtti!..

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk ile ‘Kral sahalara geri döndü’ dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son  BluTV’nin çok konuşulan Yeşilçam isimli dizisiyle gelen Çağatay Ulusoy’un TV 8’de yayınlanacak Süslü Korkuluk dizisinde baş rolde yer alacak olması hayranları arasında büyük bir mutluluk yarattı.

Oyuncuyu  yeniden bir televizyon dizisinde görmek izin sabırsızlanan hayranları, Süslü Korkuluk’un fragmanının yayınlanmasıyla fragmanı sosyal medyada yorum yağmuruna tuttu.

Dizinin tanıtımını instagram hesabından paylaşan Çağatay Ulusoy’un paylaşımına da takipçileri tarafından kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

Yayınlanan ilk fragmanda ünlü oyuncunun bir terzi, tasarımcı rolüyle ekrana döneceği  anlaşılıyor. Oyuncunun hayranları dizinin ilk fragmanını bir hayli ilgi çekici buldu.

Merak uyandıran tanıtıma Çağatay Ulusoy’un hayranlarından, ‘Senin olduğun her dizi ve film mükemmel olur’, ‘Kral sahalara geri döndü’, ‘Heyecandan öleceğim’, ‘Çok yakışıklısın’ gibi pek çok yorum yapıldı.

Süslü Korkuluk’un yönetmenliğini son olarak ekranda Kırmızı Oda dizisinin de yönetmenliğini yapan Cem Karcı üstleniyor. OGM Pictures’ın imza atacağı dizide Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek kadın oyuncunun adı ise henüz netleşmedi.

Hafsanur Sancaktutan ile Alina Boz ile görüşmelerin başladığı konuşuluyor. Süslü Korkuluk çok yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.