Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun yeni dizisi Yeşilçam’ı bekleyenler müjdeli haber geldi!

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun yeni dizisi Yeşilçam’ı bekleyenler müjdeli haber geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son Netflix’te yayınlanan fantastik dizi Hakan: Muhafız’da oynayan Çağatay Ulusoy, bir süre önce de Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya bir bölümlük konuk oyuncu olmuştu. Ancak görünen o ki Ulusoy, yeni sezonda da ekranı değil, dijital platformu tercih etmeye devam edecek. Yeni projesi Yeşilçam isimli dizide Afra Saraçoğlu ile kamera karşısına geçiyor.

İki başarılı ve genç ismin başrolünde oynayacağı dizi ile ilgili bir süredir medyanın gündemine çeşitli haberler geliyor. BluTV için çekilecek olan dizinin hazırlıkları sürüyor ama çekimlere başlanması için kısa bir zaman kaldığını da dizinin yönetmeni Çağan Irmak’ın yaptığı paylaşım gösterdi.

Çağan Irmak, instagram hesabından Yeşilçam dizisinde karakter imajları için yapılan hazırlıkların yer aldığı bir paylaşım yayınladı. Oyuncuların kostüm provalarının yapıldığı anlardan gelen bu paylaşım, dizinin çekimlerinin de yakın zaman içinde başlayacağının bir göstergesi adeta!

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun yeni dizisi Yeşilçam'ı bekleyenler müjdeli haber geldi! 9

Afra Saraçoğlu da en son Kardeş Çocukları isimli diziyle ekranlara gelmişti. Genç oyuncu daha sonra Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde rol aldı. Dizinin ikinci sezonu Aşk 102 ismiyle çekildi ama henüz yayınlanmadı.

İki oyuncu da yeni sezonda ekranda olmak yerine dijital platformu tercih ettiler. Netflix’teki dizilerinin bitmesinin ardından da BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam için bir araya geldiler.

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun yeni dizisi Yeşilçam'ı bekleyenler müjdeli haber geldi! 10

Çağan Irmak’ın çekimlere başlamadan önce titiz bir çalışma yürüttüğü dizide 1960’lı yılların Türkiye’sinde ve o dönemin Yeşilçam’ında geçen bir hikaye anlatılacak.

Dönem dizisi olduğu için de mekan düzenlemelerinden, oyuncuların kostüm, saç ve makyajına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek, döneme uygun şekilde planlanmakta.

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu'nun yeni dizisi Yeşilçam'ı bekleyenler müjdeli haber geldi! 11

Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy Semih, Afra Saraçoğlu Tülin isimli karakterleri oynayacaklar. Mine karakteriyle Selin Şekerci de dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında.

Aynı zamanda Selin Kahraman, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler de dizide rol alacak isimler arasında.

Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960’lar Türkiye’si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam’ı konu alıyor.