Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını’yla ilgili müthiş gelişme!

Çağatay Ulusoy’lu Yalı Çapkını’yla ilgili müthiş gelişme!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy, Yalı Çapkını ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde izlediğimiz Ulusoy’un Yalı Çapkını’ndaki rol arkadaşının kim olacağı en büyük merak konusu. Ulusoy’un rol arkadaşı olarak öyle bir ismin adı öne çıkıyor ki eğer gerçekleşirse yer yerinden oynayacak.

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi başarılı dizilerin yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyan Yalı Çapkını TV8’de yayınlanacak. Dizi bugüne kadar Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Atiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures tarafından çekilecek.

Çağatay Ulusoy'lu Yalı Çapkını'yla ilgili müthiş gelişme! 8

Dizide kadın başrol oyuncusu olarak iki isim geçiyor: Özge Gürel ve Neslihan Atagül. Her ikisi de hayranları tarafından ekranlara dönmesi büyük bir merakla beklenen iki oyuncu.

Özge Gürel en son 2020 yılında yayınlanan Bay Yanlış dizisinde rol almıştı. Gürel’in başrolünü Can Yaman’la paylaştığı dizinin reytingleri çok düşük olunca dizi 14. bölümünde final yapmıştı. Özge Gürel o günden bu yana herhangi bir projede yer almadı.

Çağatay Ulusoy'lu Yalı Çapkını'yla ilgili müthiş gelişme! 9

Neslihan Atagül de en az Özge Gürel kadar sevilen bir kadın oyuncu. En son Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde izlediğimiz Atagül, ciddi bir rahatsızlık yaşayınca diziden ayrılarak evinde dinlenme kararı almıştı.

Yaz boyunca yaptığı paylaşımlarda Atagül’ün artık iyileştivi ve setlere hazır olduğu anlaşılıyordu. Nitekim Yalı Çapkını için de Neslihan Atagül’ün adı güçlü bir isim olarak geçiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre halen Kuşadası’nda bulunan Atagül, Yalı Çapkını dizisine henüz evet demedi. Ancak Atagül dizinin ikinci bölümünün senaryosunu bekliyor. Görünen o ki Atagül’ün kararını belirleyecek önemli unsurlardan biri de dizinin ikinci bölüm senaryosu.

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili gelen bilgiler henüz çok kısıtlı. Ancak ulaşan bir başka bilgiye göre yeni dizinin yabancı dizi ya da kitap uyarlaması olmayacak, tamamen orijinal bir hikayeden oluşacak.