Ana sayfa Dizi Fragmanları Netflix’in ‘Aşk 101’ dizisinin 2. sezonu yayınlandı ama izleyici üzgün!

Netflix’in ‘Aşk 101’ dizisinin 2. sezonu yayınlandı ama izleyici üzgün!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Netflix’in 3. orijinal yerli projesi ‘Aşk 101’ dizisi 2. sezonu ile izleyicilerin karşısına çıktı. Pınar Deniz, Kaaan Urgancıoğlu, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı ve İpek Yazıcı gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonu Netflix’te izleyicisiyle buluştu. Dizinin 2. sezonu da ilk sezonu gibi 8 bölümden oluşuyor.

‘Aşk 101’in 2. sezonuyla final yapacağı, yayınlanan fragman ile duyurulmuş ‘Aşk 101 final sezonuyla geri dönüyor’ ifadelerine yer verilmişti. Dizinin 2. sezonunu izleyenler diziyi çok beğendi ve final yapmasına da çok üzüldü.

Netflix'in 'Aşk 101' dizisinin 2. sezonu yayınlandı ama izleyici üzgün! 7

Netflix’in instagram hesabında diziyle ilgili pek çok olumlu yorum yer aldı. Dizinin 2. sezonu için ‘Harikaydı!’ şeklinde yorumlar yapılırken, bir kısım izleyici de ‘Neden final yapıyor?’ diye tepki gösterdi.

‘Aşk 101’in konusu ise kısaca şöyle;  90’lar Türkiyesi’nde geçen hikayede, dışlanmış bir grup genç, vazgeçmek istemedikleri öğretmenleri onlarla birlikte kalsın, okulda çalışmaya devam etsin diye öğretmenlerinin bir basketbol koçuna âşık olmasını sağlamaya çalışır.

Dört isyankâr ve bir örnek öğrenci, birlikte arkadaşlığı, aşkı ve kendileri olma cesaretini öğrenir. İlk sezonda lise öğrencisiyken izlediğimiz genç oyuncular ikinci sezonda daha büyümüş halde karşımıza çıkıyor.