Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un gizemli dizisi Süslü Korkuluk’un ilk fragmanında önemli bir ipucu var!

Çağatay Ulusoy’un gizemli dizisi Süslü Korkuluk’un ilk fragmanında önemli bir ipucu var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un uzun süredir konuşulan yeni projesi nihayet netleşti. Yetenekli oyuncunu Süslü Korkuluk dizisi teklifini kabul etmesiyle çalışmalar bir anda hız kazandı. Diziyle ilgili hala hiçbir bilgi yok. Oldukça gizemli bir proje olan Süslü Korkuluk’un ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda diziyle ilgili önemli bir ipucu var.

En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinde izlediğimiz Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Süslü Korkuluk’la şu sıralar gündemin en üst sırasında. TV8’de yayınlanacak dizi için geri sayım sürerken yakışıklı oyuncunun hayranlarında heyecan dorukta.

OGM Pictures’ın yapımcılığında ve Cem Karcı’nın yönetmenliğinde çekilen dizinin ilk fragmanı yeni yılın ilk gününde yayınlandı. Tanıtım özellikle Çağatay Ulusoy hayranları arasında büyük olay yarattı.

Çekimlerine çok yakında başlanacak dizinin konusu hakkında henüz hiçbir bilgi yok. Ancak dizinin tanıtım filmi konuyla ilgili önemli bir ipucu veriyor. Fragmanda, Çağatay Ulusoy’un üzerindeki kostüm ve kullandığı dikiş makinesi dizinin geçmişte geçeceği yani bir dönem dizisi olabileceğini gösteriyor.

Bu arada dizinin kadın başrol oyuncusu da henüz belli değil. Çağatay Ulusoy’un hayranları her ne kadar yakışıklı oyuncunun yanında daha önce birlikte rol aldığı Hazal Kaya, Bensu Soral ve Ayça Ayşin Turan’ı görmek istese de başrol kadın oyuncu için iki farklı isim geçiyor.

Bunlardan biri en son Son Yaz dizisinde izlediğimiz ve performansıyla göz dolduran Hafsanur Sancaktutan. Bir diğer isim de en son Maraşlı ve Aşk 101 dizilerinde rol alan ve halen Bandırma Füze Kulübü filminin çekimlerine devam eden Alina Boz.

Çekimlerine çok yakında başlanacak olan dizinin oyuncu arayışları sürüyor.