Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç’tan yeni yılın ilk paylaşımı geldi. Oyuncunun partnerleri hayranlarını mest etti!..

Barış Arduç’tan yeni yılın ilk paylaşımı geldi. Oyuncunun partnerleri hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ünlü oyuncu Barış Arduç Star TV’de yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle gönüllerde taht kurdu. Kiralık Aşk’tan sonra yer aldığı projeler çok uzun soluklu olmayan yakışıklı oyuncunun yüzü son projesi Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ile güldü.

TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi, uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan Barış Arduç, etkili performansı ile hayranlarından büyük beğeni topladı.

‘Sultan Alparslan’ karakterine hayat veren oyuncuya dizide, ‘Akça Hatun’ karakteriyle ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşlik ediyor. Alparslan dizisi ilk bölümü ile birlikte reytinglerde birinciliği elde etti. Sosyal medyada çok büyük bir etkileşim yaşandı ve diziyi milyonlarca kişi takip etti.

Dizi, başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra zengin prodüksiyonuyla da göz kamaştırdı. Yoğun bir şekilde çalışan oyuncu Barış Arduç zaman zaman instagram paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor.

Barış Arduç'tan yeni yılın ilk paylaşımı geldi. Oyuncunun partnerleri hayranlarını mest etti!.. 8

Ünlü oyuncu, yeni yılın ilk paylaşımlarını hayvan dostlarıyla birlikte yaptı. Arduç’un kendisi gibi oyuncu olan eşi Gupse Özay’ın paylaşımlarından da, çiftin iki tane köpekleri olduğu biliniyor.

Barış Arduç’un köpekleriyle verdiği pozlar takipçilerini mest etti. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede yüz binlerce beğeni ve yorum aldı.

Barış Arduç'tan yeni yılın ilk paylaşımı geldi. Oyuncunun partnerleri hayranlarını mest etti!.. 9

6.4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında, oyuncunun Türk ve yabancı hayranları yorumlarıyla Barış Arduç’a beğenilerini  dile getirdiler.

Sosyal medyayı projeleri dışında çok kullanmayan ünlü oyuncu son paylaşımıyla kural bozarak hayranlarının yüzünü güldürdü. Setlere bir hafta yeni yıl arası veren oyuncu, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 9. yeni bölümüyle 10 Ocak Pazartesi saat 20.00’da ‘Sultan Alparslan’ rolüyle yeniden ekranlarda olacak.