Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un istediği oldu! Süslü Korkuluk’ta partneri Alina Boz!

Çağatay Ulusoy’un istediği oldu! Süslü Korkuluk’ta partneri Alina Boz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021’in son günlerinde gündeme bomba gibi düştü Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk. Ulusoy, dizi teklifini kabul edince tanıtım filmi de hemen çekildi. Yeni dizinin bir süredir gündem konusu olan kadın başrol oyunusu da kesinleşti. İddialar doğru çıktı ve Ulusoy’un partneri Alina Boz oldu. Çağatay Ulusoy’un yanında Alina Boz’u görmek istediği öğrenildi.

Çağatay Ulusoy’un uzun süren görüşmeler sonucu senaryosunu beğendiği ve kabul ettiği Süslü Korkuluk dizisi OGM Pictures tarafından TV8 için çekilecek. Ulusoy’un teklifi kabul etmesiyle diziyle ilgili hazırlıklara hızla başlandı.

En son, BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisindeki performansıyla kariyerinde büyük bir adım daha atan yakışıklı oyuncu, bu dizi sona erer ermez yeniden setlere koşuyor. Hayranları elbette bu durumdan çok mutlu. Şimdi herkes merakla Süslü Korkuluk dizisini bekliyor.

Çağatay Ulusoy’un istediği oldu! Süslü Korkuluk’ta partneri Alina Boz! 7

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı büyük merak konusuydu. Kadın başrol oyuncu için iki isim geçiyordu: Alina Boz ve Hafsanur Sancaktutan. Dedikodular başrol için Alina Boz’un seçildiği yönündeydi. Ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş dün yaptığı paylaşımda Alina Boz’un diziyle resmen anlaştığını duyurdu.

Habere göre Çağatay Ulusoy yanında Alina Boz’u görmek istiyordu. Hatta Ulusoy, daha önce Disney Plus’a sunduğu projelerde de Alina Boz’la partner olmak istediğini yakın çevresiyle paylaşmıştı.

Anlaşma sağlanır sağlanmaz dizinin ilk tanıtımı çekildi bile. Süslü Korkuluk’un yönetmenliğini üstlenen isim Cem Karcı. Bu arada diziye daha önce Çukur ve Meryem dizilerinde rol alan genç oyuncu Beste Kanar da dahil oldu.