Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisindeki imajını gören yoruma yüklendi!

Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisindeki imajını gören yoruma yüklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde çok farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına geçen Çağatay Ulusoy, fantastik diziyle birlikte gönüllerde farklı bir iz bırakmıştı… Ünlü oyuncunun yer aldığı her projede birbirinden çok farklı imajlara bürünmesi de hayranlarının dikkatinden kaçmayan önemli bir detay.

Uzun süre ekranda yer almayan Ulusoy, en son Menajerimi Ara isimli diziye konuk olduğunda da saç sakal dağılmış imajı ile yine herkesin ilgi odağı olmuştu. Ulusoy, şimdilerde ise BluTV’nin titizlikle hazırladığı Yeşilçam isimli yeni diziyle izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisindeki imajını gören yoruma yüklendi! 8

1960’lı yılların Türkiye’sinden yansıyan görüntüler de izleyicileri adeta mest edecek. Yeşilçam dizisinin ilk fragmanı Emel Sayın’ın “Rüyalar Gerçek Olsa” şarkısının eşliğinde yayınlandı.

Ulusoy hayranları ise fragmana adeta bayıldı. Ünlü oyuncunun yakışıklılığı da sosyal medyada bir kez daha gündem oldu.

Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisindeki imajını gören yoruma yüklendi! 9

“Çağatay sen niye her halinle böyle karizmasın” diye yorum bırakan hayranlar, “Bir de role yakışma be adam” diye yorum yapanlar da oldu.

Oyuncunun her dizisinde bambaşka imaja bürünmesine de vurgu yapan hayranları, “Çağatay’ın her dizisinde farklı bir imajla yer alması da profesyonelliğini gösteriyor” diye yazdı.

Yeşilçam dizisinin aşırı güzel bir dizi olacağını ifade eden izleyiciler, Çağatay Ulusoy’un yer aldığı bir işin kötü olmasının mümkün olmadığını da belirtiyor.

Özel yapımlarıyla Türkiye’de başarılı işlere imza atan BluTV, yüksek prodüksiyonlu ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ ile çok konuşulan yapımlarına bir yenisini daha ekliyor.

1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak olan ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu.

Emel Sayın’ın ‘Rüyalar Gerçek Olsa’ şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960’lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek.

Aynı zamanda dizide Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci eşlik edecek. Afra Saraçoğlu, Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı’yı, Selin Şekerci ise Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu’yu canlandıracak.

‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin yanı sıra Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimler buluşuyor.

Yapımını Eastern Sunrise’ın, yapımcılığını Sibel Tuna’nın üstlendiği; senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün kaleme aldığı ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ dizisinin yönetmen koltuğunda ‘Babam ve Oğlum’, ‘Issız Adam’, ‘Unutursam Fısılda’ gibi pek çok önemli filmde imzası bulunan usta yönetmen Çağan Irmak oturuyor.

‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ yakında sadece BluTV’de!