Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde öyle büyük hata yaptı ki, şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

Baraj dizisinde öyle büyük hata yaptı ki, şimdi çık işin içinden çıkabilirsen

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Baraj, ikinci sezonun başlarında düşük reytingler alsa da sonrasında hikayenin güçlü gidişatı ile izleyicileri kendisine mıknatıs gibi çekmişti. Uzun süredir yükselen reytingleri ile güçlü bir konum elde eden Baraj, salı akşamlarının en çok seyredilen 3. dizisi konumunda ve güçlü duruşunu da sürdürüyor.

Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Gizem Karaca, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 26 bölümü yayınlandı.27. yeni bölüm 16 Şubat Salı akşamı izleyici ile buluşacak. Yeni bölümde büyük bir kavgaya şahit olacaksınız.

Nehir hayatının hatasını yaparak, Mert’in babasının Nazım olduğunu açıklamıştı. Aslında senaryoda bu durum da tartışılabilir. Zira, Nehir’in yaptığı tam bir saflık idi. Nazım’ı yeniden kazanmak uğruna kumar oynayan Nehir, ortaya oğlunu koydu. Ancak gerçek hayatta böyle bir şey olabilir mi, yorum izleyicilerin tabii ki… Nehir şimdi oğlunun elinden alınma tehlikesi ile karşı karşıya. Bahar, Nehir’i tuzağa düşürmek için her yola başvurmaya kararlı.

Baraj dizisinde öyle büyük hata yaptı ki, şimdi çık işin içinden çıkabilirsen 7

Mert’in velayeti için dava açan Bahar ile Nehir arasında da gerilim tırmanacak ve bu durum bir kavgaya dönüşecek. 27.bölüm fragmanında Nazım’ın şoke eden sözleri ise Nehir’i fena hırpalayacak.

Tarık ile otel odasında birlikte yakaladığını söyleyen Nazım, “Alacağım oğlumu senden. Seninle büyümesine asla izin vermeyeceğim. Kurtaracağım onu senden. Sen de bizden uzak duracaksın” diyerek savaşı fitilini ateşledi.

Bakalım Nehir bunun üzerine ne yapacak. Baraj dizisinin 27.yeni bölümü 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak, işte ilk fragman: