Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar hayranlarını Magarsus dizisinin heyecanı sardı

Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar hayranlarını Magarsus dizisinin heyecanı sardı

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin, Berlin TV Series Festivali’nden ödülle dönen dizisi Magarsus’dan yeni fragman geldi. Özgün hikayesiyle ve başarılı oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeye hazırlanan Magarsus, ilk 2 bölümüyle 10 Ağustos’ta BluTV’de izleyicisiyle buluşacak.

Sarıbahçe’deki narenciye ticaretini tekelinde tutan Halil Kurak’ın (Ercan Kesal) sarsılmaz sandığı gücünün tehlike altında olduğu, Kurak Tarım’ın dişli rakiplerle çatışmasının yanı sıra aile içinde de gücü eline almayı bekleyen yeğeni Beton (Berkay Ateş), oğlu Turgut (Çağlar Ertuğrul) ve kızı Tansu’nun (Merve Dizdar) çatışmalarını gösteren fragman, Magarsus için büyük heyecan yarattı. Yunus Ozan Korkut’un yönettiği Magarsus’un fragmanı, etkileyici görüntüleriyle de dikkat çekti.

Başarılı Oyuncular Bir Arada

Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Magarsus’ta genç oyunculara usta oyuncu Ercan Kesal da eşlik ediyor. Ercan Kesal, Kurak Tarım’ın kurucusu, Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini ve düzenini elinde tutan Halil Kurak’ı canlandırırken; Berkay Ateş, Halil Kurak’ın yeğeni aynı zamanda sağ kolu Beton’u, Çağlar Ertuğrul ise fevri ve öfkeli oğlu Turgut’u canlandırıyor.

Merve Dizdar ise Halil Kurak’ın Amerika’da eğitim alıp, Kurak Tarım’ı modern ve kurumsal bir yapıya çevirmek isteğiyle Sarıbahçe’ye dönen kızı Tansu’yu canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar hayranlarını Magarsus dizisinin heyecanı sardı 7

Berlin’den Ödülle Döndü

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut, yapımcılığını Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in üstlendiği, senaryosunu ise yönetmen Yunus Ozan Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen’in kaleme aldığı Magarsus, uluslararası alanda dizi yapımcılarını ve sektörün önde gelen isimlerinin bir araya geldiği 7. Berlin TV Series Festivali’nin “Special Mention” kısmında gösterildi ve “Stellar Cast Ödülü’nü aldı.

Magarsus, 10 Ağustos’ta ilk iki bölümüyle BluTV’de.