Ana sayfa Dizi Haberleri Ruhun Duymaz dizisini sevenler, ilk bölüm reytinglerini pek de beğenmedi!

Ruhun Duymaz dizisini sevenler, ilk bölüm reytinglerini pek de beğenmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Ruhun Duymaz dizisi, pazartesi rekabetine yeni katılarak reytinglerde dengeleri de değiştirmeye başladı.

Veda Mektubu, Üvey Anne gibi hem Kanal D hem de atv ekranında güçlü dram dizilerinin karşısında Ruhun Duymaz gibi romantik komedi hikayesinin reytingleri çok merak edildi. Dizinin ilk bölümünün 24 Temmuz pazartesi akşamı yayınlanmasından sonra reyting sonuçları da ortaya çıktı.

2’li oranlarda reytingler elde edebilen dizinin ilk bölüm itibari ile çok da öne çıkartılabilecek bir sonuç aldığını söylemek doğru olmayacaktır. Yaz döneminde reytingler düşük geliyor ama bazı projeler de 3’lü oranları yakalıyor hatta geçmeyi başarabiliyor.

Ruhun Duymaz dizisinin ilk bölümünde böyle çarpıcı bir sonuç ortaya çıkmadı. Tüm izleyici gruplarında günü üçüncülükle bitiren dizinin hayranları hikayeyi beğendiklerini ve Burcu Özberk ile Şükrü Özyıldız ikilisinin de çok iyi bir dizi çifti olduğuna yönelik çok sayıda yorum paylaştı.

Sosyal medyada bir hayli öne çıkan Ruhun Duymaz dizisi, pazartesi rekabetine yeni bir soluk getirdi ama reytingler noktasında izleyiciler de ilk bölümün sonuçlarının yeterli olmadığını düşünüyor.

Gelecek pazartesi gününden itibaren yeni bölümlerde reytinglerini artırması beklentisi olsa da Ruhun Duymaz dizisinin yaz döneminde başrol çiftinin güçlü uyumu ile çok konuşulacağı da bir gerçek.

Sosyal medyada öne çıkan dizinin reytinglerde çok iyi olmasa da çok da kötü bir sonuç almadığını, ortalama yaz dönemi dizilerinden beklenebilecek oranlar elde ettiğini ama bunun ilerleyen süreçte artma ihtimalinin de çok yüksek olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.