Ana sayfa Sosyal Medya Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’a giriş yaptı ancak izleyici oyuncunun bir başka rolünü unutamıyor!

Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’a giriş yaptı ancak izleyici oyuncunun bir başka rolünü unutamıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen oyuncu Başak Parlak, baş rollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in paylaştığı, Fox TV’nin iddialı yapımı Kanunsuz Topraklar dizisiyle ekranlara dönüş yaptı.

Görkemli prodüksiyonuyla fark yaratan diziye ‘Bahar Aras’ karakteriyle katılan Başak Parlak dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde ekranlara gelecek.

Instagram hesabından yeni karakterinin fotoğraflarını yayınlayan oyuncu heyecanını takipçileriyle de paylaştı.    Oyuncu paylaşımına; “Biraz ara vermek istemiştim ama biraz uzun oldu biliyorum.. Sizinle yeni heyecanımı paylaşmak isterim. Kanunsuz Topraklar’ın yeni bölümü itibariyle Fox’ta tekrar bir aradayız” yazdı.

Başak Parlak Kanunsuz Topraklar'a giriş yaptı ancak izleyici oyuncunun bir başka rolünü unutamıyor! 8

Dizide, sırlarla dolu, gizemli bir kadın olan ‘Bahar Aras’ karakterini canlandıracak oyuncunun hayranları Başak Parlak’ı tekrar ekranda göreceği için mutlu.

Ancak bazı takipçilerinin yorumlarından oyuncunun bir rolünün unutulmadığı anlaşılıyor. İzleyici, Başak Parlak’ın 2017-2018 yıllarında Fox TV’de yayınlanan komedi dizisi Şevkat Yerimdar’da canlandırdığı ‘Esin Uçar’ karakterini unutamıyor.

Başak Parlak Kanunsuz Topraklar'a giriş yaptı ancak izleyici oyuncunun bir başka rolünü unutamıyor! 9

Hayranları, oyuncunun fotoğrafının altına ‘Şevkat Yerimdar istiyoruz, sen en çok oraya yakışıyorsun’ şeklinde pek çok yorumda bulundu. Bakalım Başak Parlak yeni rolüyle izleyiciye Şevkat Yerimdar’daki karakterini unutturabilecek mi?