Ana sayfa Sosyal Medya Pandemi dönemi sonrası Çağlar Ertuğrul’un yaşam tercihleri değişti!

Pandemi dönemi sonrası Çağlar Ertuğrul’un yaşam tercihleri değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2005 yılında İstanbul’a gelen ve pandemi dönemine kadar da bu şehirde hayatını sürdüren Çağlar Ertuğrul, artık İzmir’de yaşamayı tercih ediyor.

İş görüşmeleri veya davetler olduğu zaman İstanbul’a geldiğini anlatan oyuncu, ayrıca 2 sezon başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisi için de uzunca bir süre Ankara’da yaşamak durumunda kalmıştı.

Çağlar Ertuğrul, “2005’te geldim İstanbul’a… Pandemi zamanı İzmir’e döndüm. Sonra zaten Ankara, Adana falan… Artık Urla’da sakin bir hayatım var. Herkese tavsiye ederim” diye konuştu.

Çağlar Ertuğrul en son Blu TV’de yeni bölümleri yayınlanmaya devam eden Magarsus isimli diziyle gündemde yer aldı. Magarsus dizisi de Adana’da yoğun bir çalışma temposu ile çekilen yapımlardan birisi oldu.

İstanbul trafiğine girmek istemediğini ve metroyu kullanmayı tercih ettiğini anlatan Çağlar Ertuğrul, “Hiç trafiğe girmek istemiyorum” dedi.

İzmir’de çok sakin bir hayatının bulunduğunu, rahatlığı tercih ettiğini anlatan Çağlar Ertuğrul, yeni projeler olacağı için yeniden İstanbul’a dönmek durumunda kalacağından bahsetti.