Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul’un ödül törenindeki hareketi Tamer Karadağlı’yı yine gündem yaptı!

Çağlar Ertuğrul’un ödül törenindeki hareketi Tamer Karadağlı’yı yine gündem yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, 47. Altın Kelebek ödüllerinde ‘ eni yi erkek oyuncu’ ödülünü Teşiklat dizisindeki Serdar karakteri ile kazandı. Oyuncu, başarılı performansı ile TRT1 ekranında göz doldururken, ödül töreninde de bir hayli şıktı.

Çağlar Ertuğrul, ödülü aldığı sırada daha önce yaşanan bir olayı hatırlatan hareketiyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde Nihal Yalçın’a yaptığı hareketi eleştirme noktasında Çağlar Ertuğrul dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Nihal Yalçın konuşma yaptığı sırada Tamer Karadağlı, sözü çok uzattığı anlamına gelecek bir tavır sergilemiş ve bu konu büyük eleştirilere neden olmuştu. Tamer Karadağlı’nın doğru yaptığını düşünenler ile hatalı olduğunu söyleyenler de o dönem sosyal medyada ikiye ayrılmıştı.

Çağlar Ertuğrul ise ödülünü aldığı ve konuşma yaptığı sırada arkasını dönerek “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” diye konuştu. Çağlar Ertuğrul, bu hareketiyle herkesi şaşırttı. Sosyal medyada ise bu hareket gündem oldu.

Birçok dizi hayranı Çağlar Ertuğrul’un yaptığı bu hareketin gereksiz olduğunu belirtirken, Tamer Karadağlı’ya destek verenler de çok sayıda mesaj paylaştı.

Çağlar Ertuğrul’un hareketi sosyal medyada gündem oldu ve oyuncu da çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Çağlar Ertuğrul aldığı ödülden daha çok yaptığı bu gönderme ile gündemde yer aldı.