Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya hatalı bir dizi tercihi mi yaptı? Misafir etkisiz eleman gibi kaldı!

Hazal Kaya hatalı bir dizi tercihi mi yaptı? Misafir etkisiz eleman gibi kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Bizim Hikaye isimli dizideki başarılı performansının ardından oğlu Fikret Ali’ye hamile kalması ve doğum sonrasında da bakımı için uzun süre setlerde yer almadı.

Oyuncu dizilere yeniden Fox TV ekranında yayınlanan Misafir ile dönüş yaptı. Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay ile başrolde yer alan ünlü oyuncu, ne yazık ki, hikayenin yeterince ilgi görmemesinin talihsizliğini yaşadı.

Hazal Kaya hayranları büyük umutlarla ekran başına geçtikleri Misafir dizisinden pek tatmin olmadı. Dizi adeta etkisiz eleman gibi ortada kaldı. Hikayenin çekicilığı konusu tartışma yarattı. Oyunculuk performansları konusunda söylenecek bir söz yok. Ancak hikayenin sunumu ve dizinin başlangıç noktasına bakıldığı zaman izleyici ilgisini çekemediği görülüyor.

Düşük gelen reytingleri nedeniyle 9 Aralık Perşembe akşamı 5. bölümü ile final yapacak olan Misafir dizisinin Hazal Kaya için iyi bir seçim olmadığı düşüncesi de yaygın. Sosyal medyada ünlü oyuncunun hayranları, bunun hatalı bir seçim olduğunu belirten yorumlar yapıyor.

Oasis isimli diziden uyarlanan Misafir için bir değerlendirmede bulunan Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, düşük tempolu dizi için şunları yazdı:

“Uyarlama kimliğiyle ekranda yerini alan dizinin bu üzücü akıbetine dair söylenecek ilk söz, hikâye ve karakter yönünden izleyiciye cazip gelecek bir başlangıç yapılamadığı şeklinde olacak.

Çok düşük tempoyla yüzünü gösteren dizi, başta Gece olmak üzere, karakterlerini kayda değer bir donanımla ve çekicilikle izleyici karşısına çıkartamadı.

Misal, daha doğduğu andan itibaren annesi tarafından istenmeyen ve sevilmeyen Gece’nin yaşadığı travmatik çocukluğun izlerini yeterince hissetmek mümkün olamadı Hazal Kaya’nın performansında.”