Ana sayfa Sosyal Medya ‘Cam Tavanlar’ dizisinin final tarihi belirsiz ama Hatice Aslan yine imajını değiştirdi! Ünlü oyuncunun şaşırtan değişimi!

‘Cam Tavanlar’ dizisinin final tarihi belirsiz ama Hatice Aslan yine imajını değiştirdi! Ünlü oyuncunun şaşırtan değişimi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ‘Zümrüdüanka’ dizisinin sona ermesinden kısa bir süre sonra ‘Cam Tavanlar’ dizisi ile ekranlara gelen usta oyuncu Hatice Aslan yeni dizisinde zengin ve çok şık bir karakter olan ‘Süreyya’yı canlandırıyordu. Aslan, dizide ki imajı ile hayranlarını şaşırtmıştı.

Cam Tavanlar dizisinin ekran ömrü uzun sürmedi. Dizi için, düşük reytinglerinden ötürü final kararı alındı. Cam Tavanlar dizisi oyuncuları sosyal medyalarında karakterlerine veda ettiler ancak dizinin finali için Show TV’den açıklanan net bir tarih yok. Hatice Aslan’da dizinin bitme kararı ile yine imaj değişikliğine gitti.

 

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hatice Aslan (@hatisaslan)’in paylaştığı bir gönderi


Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hatice Aslan yeni imajıyla yine hayranlarını şaşırtacağa benziyor. Ünlü oyuncu instagram hesabından paylaştığı  videoda değişim sinyallerini verdi. Kuaför koltuğunda video çeken sanatçı, ‘küçük küçük değişiyoruz’ diyerek yeni imajı hakkında takipçilerine ipucu verdi.