Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya araştırma şirketi SOMERA 21-28 Temmuz haftasının en popüler çiftlerini açıkladı. Çiftler sosyal medyada paylaşılan ileti sayısına göre belirlendi.
Star TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı’ dizisinde Eda ve Serkan karakterlerine hayat veren Hande Erçel ve Kerem Bürsin, 603.896 ileti ile sosyal medyanın en popüler çifti oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu! 12

Dizide birbirine aşık iki karakteri canlandıran ikilinin gerçek hayata da aşk yaşamasının bu etkileşimi artırdığı söylenebilir. Dizinin ve ikilinin fanları da sosyal medyada son derece aktif ayrıca çiftin attığı her adım magazin basınında haber değeri taşıyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu! 13
Bakalım Haftanın diğer popüler ekran çiftleri ne kadar ileti ile kimler oldu;

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu! 14
Haziran& Poyraz
‘Ada Masalı’ dizisi ile ekranlara gelen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisi Haziran ve Poyraz karakterleri ve 216.517 ileti ile sosyal medyanın 2. Popüler çifti oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu! 15

Esra & Ozan
‘Aşk Mantık’ İntikam dizisinde Esra ve Ozan karakterlerine hayat veren, Burcu Özberk ve İlhan Şen 112.192 ileti ile sosyal medyanın 3. Popüler çifti oldu

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu! 16

Ada& Bora

Baht Oyunu’ dizisinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in canlandırdığı Ada ve Bora karakterleri 59.951 ileti ile sosyal medyanın 4. popüler çifti oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin rakiplerine açık ara fark attı, sosyal medyanın en popüler çifti oldu! 17

Asiye&Doruk
Kardeşlerim dizisi sezon finali yaptı ancak Asiye ve Doruk ikilisinin sosyal medyadaki etkileşimi devam ediyor. Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği karakterler 21.610 ileti ile sosyal medyanın 5. popüler çifti oldu.